Mért vannak oda azért a Alekoszért?
Annyira beképzelt az egész ember!Meg állandóan olyan szavakat használ és úgy forgatja hogy ilyen nagyokosnak tűnjön ami tükrözi a beképzeltsége egy részét!
Hogy lehet azt az embert "szeretni"???
Talán azért mert válaszolok az ilyen:TE BIZTOS egyike vagy azon lányoknak, akiket anno Alekosz "legépelt" -_-" FAIL
Amúgy te mi vagy?Valami tanár hogy te itt megmondod hogy:"KOMOLY szövegértelmezési problémáid vannak."
Na és ezt ki kérdezte?
Amúgy köszönöm a szakértő véleményedet!
És szerintem azt írok le amit akarok még ha nem is kérdeztek!Vagy te ilyen felsőrendűség vagy hogy megmondhatod hogy mit írhatok magamról?
Oks én értettem fére tényleg bocs! :S
Amúgy sportolok! :D
az alekosz egy nyomorék f@sszopó alkoholgyár, mekkora izetlen hogy minden csajra rányomul ilyen ronda arcal
azt. Meg miaz hogy nem bírja a kritikákat ha rá mondják de ő mindenkit leszólhat? remélem minél előbb elmegy a villából azt majd jól agyonrugdossák kint az utcán
nekem ez a véleményem alekoszról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!