Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mért vannak oda azért a...

Mért vannak oda azért a Alekoszért?

Figyelt kérdés

Annyira beképzelt az egész ember!Meg állandóan olyan szavakat használ és úgy forgatja hogy ilyen nagyokosnak tűnjön ami tükrözi a beképzeltsége egy részét!

Hogy lehet azt az embert "szeretni"???

2011. febr. 8. 15:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
pedig szerintem egy intelligens ember annak ellenére hogy 8 osztályt végzett.azért ilyen szókinccsel nem sok ember bír:)
2011. febr. 10. 17:38
 12/20 anonim ***** válasza:
Tenyleg csak 8. osztalyt vegzett? Az nem a masik fiu?
2011. febr. 10. 17:49
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem lány vagyok sokkal többet végeztem mint 8 osztály! :D
2011. febr. 11. 07:32
 14/20 anonim ***** válasza:
És ezt ki kérdezte? Nem rólad, hanem Alekoszról volt szó, ill. az ő végzettségéről. Ahhoz képest, hogy sokkal többet végeztél, komoly szövegértelmezési problémáid vannak.
2011. febr. 11. 09:50
 15/20 A kérdező kommentje:

Talán azért mert válaszolok az ilyen:TE BIZTOS egyike vagy azon lányoknak, akiket anno Alekosz "legépelt" -_-" FAIL

Amúgy te mi vagy?Valami tanár hogy te itt megmondod hogy:"KOMOLY szövegértelmezési problémáid vannak."

Na és ezt ki kérdezte?

Amúgy köszönöm a szakértő véleményedet!

És szerintem azt írok le amit akarok még ha nem is kérdeztek!Vagy te ilyen felsőrendűség vagy hogy megmondhatod hogy mit írhatok magamról?

2011. febr. 11. 12:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Ne tedd az agyad. Azt írsz le magadról, amit akarsz, de ne nézz hülyének, látszik, hogy te arra reagáltál, holott semmi köze nem volt hozzád. Nem kell ehhez tanárnak lenni, hogy észrevegyem, mennyire félreértettél egy egyszerű beszélgetést. Elég gáz ez így ahhoz képest, hogy milyen iskolázottnak tüntetted fel magad. Sportolhatnál valamit, hogy ledolgozd a feszültséget, mert hihetetlen, hogy milyen indulattal válaszolgatsz itt.
2011. febr. 11. 14:28
 17/20 A kérdező kommentje:

Oks én értettem fére tényleg bocs! :S

Amúgy sportolok! :D

2011. febr. 11. 14:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Naaa gyerekek! Elég a veszekedésből! Menjetek ki szépen játszani az udvarra! :D
2011. febr. 11. 14:57
 19/20 anonim ***** válasza:
nagyképű? LOL tisztában vagy a szó jelentésével? nem ő a nagyképű,hanem a Béci
2011. febr. 15. 14:05
 20/20 anonim ***** válasza:

az alekosz egy nyomorék f@sszopó alkoholgyár, mekkora izetlen hogy minden csajra rányomul ilyen ronda arcal

azt. Meg miaz hogy nem bírja a kritikákat ha rá mondják de ő mindenkit leszólhat? remélem minél előbb elmegy a villából azt majd jól agyonrugdossák kint az utcán

nekem ez a véleményem alekoszról.

2011. febr. 17. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!