Szerintetek is most járatta le magát Szíj Melinda?
Szerintem nagyon korrektek voltak vele mindketten. Szíj Melinda nem az egyetlen aki a nagy népszerűség mellett közutálatnak is örvend a sztárvilágban. A TV2 kivételesen bontsa fel a szerződését vele, és hagyja elbújdosni! Teljesen reménytelen eset. Őket is pszichológiai vizsgálatnak kellett volna alávetni a műsor előtt, mint aVV-seket....
De a Melinda vagányabb ennél! De miért gondolja, h ő az ő helyzetéből fogja majd tudni megváltoztatni a világot?!
"De miért gondolja, h ő az ő helyzetéből fogja majd tudni megváltoztatni a világot?!"
Ezt mikor mondta?
Szerintem sosem gondolt ilyet.
Ő csak megbecsülést, és tiszteletet szeretne, és azt, hogy elismerjék a művészetét, és mint embert.
De nem sokat kapott ezekből, legtöbbször csak sav jutott neki...
"De nem sokat kapott ezekből, legtöbbször csak sav jutott neki..."
Ezt kijavítanám, legalábbis ő úgy érzi, pont azért mert labilis . És mert aki labilis személyiségű, az a negatívumot jobban jegyzi meg, mint a pozitív hozzáállást.
Ami nem megy, azt nem kellene erőltetni, szerintem is erről szól!
A szerződésfelbontás indokolt lenne szerintem is .
Megóvná magát a savtól.
Én tuti nem lennék jó sztárnak :D:D:D
Bár szép a hangom, mégis magamban szeretek inni, ezért egyből alkesznek titulálnának :D:D:D:D
Visszatérve az elnyűtt kardigánjára és bevásárlószatyrára...
Az iskolában nem tanítják, hogyha szegény is vagy, de ha szerepelst iskolai rendezvényen, na adj Isten tv-ben, akkor ne az agyonhordott tréningruhádba tedd és a leglyukasabb hátizsákoddal jelenj meg?? Ha véletlenül nincs külön stylistja az iskolának? De szerepesz!!!
Jóvan, ne idegesítsd magad!
Tényleg nem képernyőre való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!