Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek is most járatta...

Szerintetek is most járatta le magát Szíj Melinda?

Figyelt kérdés
A tegnapi Frizbi-ben nagyon kínos volt a viselkedése.
2011. febr. 7. 15:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Látod, nem létezik két egyformán gondolkodó ember aki egyetért szinte mindenben. Melinda is így van ezzel.
2011. febr. 7. 16:37
 22/30 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon korrektek voltak vele mindketten. Szíj Melinda nem az egyetlen aki a nagy népszerűség mellett közutálatnak is örvend a sztárvilágban. A TV2 kivételesen bontsa fel a szerződését vele, és hagyja elbújdosni! Teljesen reménytelen eset. Őket is pszichológiai vizsgálatnak kellett volna alávetni a műsor előtt, mint aVV-seket....

De a Melinda vagányabb ennél! De miért gondolja, h ő az ő helyzetéből fogja majd tudni megváltoztatni a világot?!

2011. febr. 7. 16:38
 23/30 anonim ***** válasza:

"De miért gondolja, h ő az ő helyzetéből fogja majd tudni megváltoztatni a világot?!"

Ezt mikor mondta?

Szerintem sosem gondolt ilyet.

Ő csak megbecsülést, és tiszteletet szeretne, és azt, hogy elismerjék a művészetét, és mint embert.

De nem sokat kapott ezekből, legtöbbször csak sav jutott neki...

2011. febr. 7. 16:40
 24/30 anonim ***** válasza:
És abban talán egyet is értek valamennyire, hogy egy ilyen labilis lelkületű embernek nem kéne ilyen helyre jelentkeznie, mert bizony kicsinálják. De inkább Melindának adok igazat, mint Hajdúnak.
2011. febr. 7. 16:41
 25/30 anonim ***** válasza:

"De nem sokat kapott ezekből, legtöbbször csak sav jutott neki..."

Ezt kijavítanám, legalábbis ő úgy érzi, pont azért mert labilis . És mert aki labilis személyiségű, az a negatívumot jobban jegyzi meg, mint a pozitív hozzáállást.

2011. febr. 7. 16:42
 26/30 anonim ***** válasza:

Ami nem megy, azt nem kellene erőltetni, szerintem is erről szól!

A szerződésfelbontás indokolt lenne szerintem is .

Megóvná magát a savtól.

Én tuti nem lennék jó sztárnak :D:D:D

Bár szép a hangom, mégis magamban szeretek inni, ezért egyből alkesznek titulálnának :D:D:D:D

2011. febr. 7. 16:45
 27/30 anonim ***** válasza:

Visszatérve az elnyűtt kardigánjára és bevásárlószatyrára...

Az iskolában nem tanítják, hogyha szegény is vagy, de ha szerepelst iskolai rendezvényen, na adj Isten tv-ben, akkor ne az agyonhordott tréningruhádba tedd és a leglyukasabb hátizsákoddal jelenj meg?? Ha véletlenül nincs külön stylistja az iskolának? De szerepesz!!!

2011. febr. 7. 17:43
 28/30 anonim ***** válasza:

Jóvan, ne idegesítsd magad!

Tényleg nem képernyőre való!

2011. febr. 7. 17:45
 29/30 anonim ***** válasza:
Edit Piaf is így nézett ki még is világ sztár lett belőle.
2011. febr. 12. 14:59
 30/30 anonim ***** válasza:
Melindának meg nyilván Lady Gaga volt a példaképe...
2011. febr. 12. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!