Szerintetek is most járatta le magát Szíj Melinda?
egyetértek...
Hajdú messzire megy, nagyon sokszor,nem csak most. Ez a kis nő bevágja a durcát, még abból is műsort csinál!
És azt merik állítani, hogy micsoda csodálatos dolog, hogy egy szatyornak a reklámarca.!!!! ÁÁÁÁÁÁÁ
Melinda érzi, hogy kínos ez, ők meg meg akarják magyarázni neki, hogy ez milyen jó!
A gyerekei is szégyenlik már szegénykémet!
Én is cikisnek találnám, és leégne az arcbőröm, ha Édesanyámról (aki a való életben oratóriuménekes) szatyrot neveznének el.
Kivéve mondjuk egy Armani modellt.
Viszont abban totál igaza van Hajdúnak, és én is ezt mondom, hogy egy ilyen személyiségű embernek, nem kellett volna indulnia egy tehetségkutatón!
A reflektorfénynek örülni kell, nem elbújni előle!
Ha már valaki kiáll a színpadra!
Ui.:
megint én :)
azért a vége gáz volt !
Ha Hajdú bocsánatot kér, az nem semmi :D:D:D
"A szatyor meg a kék kardigán, a görnyedt testtartása, ugyancsak minden adandó alkalommal a kiraktba tett hullasápadtságával ez a nő szándékosan provokált, nem volt hajlandó alkalmazkodni szinte semmihez egy toptrendi "divat"műsorban"
Látod erről beszélt Melinda. Azért , mert azt gondolod, hogy megtartotta magának ezt ,hívhatjuk úgy, hogy image, a kék kardigánt meg a szatyrot, akkor provokált? Szerintem meg pont hogy ezzel tartotta magát meg egyéniségnek. Ebből nem azt a következtetést kell egyenesen levonni, hogy direkt provokál vele.
Jah...
Ha sokáig g.ciznek vele öngyilkos lesz, mint sok más nem megértett művésze a világnak.
Sajnálom szegényt, Hajdú meg Josi ketten egy ellen :O
Sok volt ez neki, azt hiszi, összeesküdtek ellene.
Pedig josi nem, hajdú meg röhög magában, mint általában :)
bevásárló szatyor=igénytelenség
mindig ugyanaz az agyonhordott ruha 1 emberen=igénytelenség
görnyedt testtartás=igénytelenség
nem egyéniség, ha már úgy vesszük
Nem megyünk ezekkel Oprába=nyilvánosság elé
Én nem bántom, csak szánalmat érzek...
És ez azért durva, mert az emberek nem ezért szavaztak rá.
Talány ez a nő :O
A görnyedt testtartásban egyetértek.
A többivel nem. Mert ha neked megtetszik egy pulcsi és a másiknak nem mi alapján fogsz dönteni? Én sem bégetek együtt a nyájjal, mert nekik az tetszik ami nekem nem. És nem érzek szükséget arra, hogy megváltoztassam a véleményemet.
A bevásárló szatyor sincs gond, van akinek ez tetszik.
Operába meg gondolom Melinda sem menne egy ilyen felsővel és a szatyorral. Azért ennyire igénytelennek ne nézzük, csak mert van egy megszokott ruházata.Gondolom nem mindig ebben van éjjel nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!