Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok Szíj Melindáról?...

Mit gondoltok Szíj Melindáról? Többi lent.

Figyelt kérdés
Sztem olyan buta mint 6 másik. Itt rinyál a Frizbibe. Tiszta gáz. Szégyen.
2011. febr. 6. 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én is pont azt nézem. elég nagy szégyen ez a nő -.-
2011. febr. 6. 23:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem azért de ki ő??? Egy senki. ÉS sajnáltatja magát Hajdúval szemben, aki már azért sokat letett az asztalra. Ez inkább Hajdúnak volt megalázó amiért ki akart békülni ezzel a senkivel. Mikor a Melinda pasija is beszólt hát én tuti kizavartam volna. H jön ahoz h mindenkit hazaküld? Tiszta szégyen.
2011. febr. 6. 23:29
 3/5 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem aranyos nő és okos, hogy mint hétköznapi ember kiáll az igazáért, nem hagyja, hogy bedarálja a többi befutott celeb majom. Csak így tovább Melinda, ebben az országban az olyan szegény, csóró magyarokból van a több nem a hajdú petikékből, meg a joshibarátokból akik azért kapják a pénzt, hogy minden csóró magyart megnevettessenek valakinek a kárára.
2011. febr. 6. 23:32
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Miért? Ki a fene az a Hajdú Péter? Ki ő? Mit tett le az asztalra? Azt hogy összeállt a sarki Katával? Szíj Melindának is van akkora szája mint Hajdúnak csak van benne annyi méltóság, hogy nem száll vele vitába ország világ előtt. Meg egyedül nem bírt el Melindával, ide kellett hívni Joshi barátot is, hogy segítsen?
2011. febr. 6. 23:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Unalmas tanyaceleb-ripacs.
2011. febr. 8. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!