Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Stohl András miért ilyen...

Stohl András miért ilyen szenyó a Villa lakókkal?

Figyelt kérdés
Még van pofája...
2011. febr. 6. 11:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mert szerződése van, amiben le van írva hogy kényszerű ilyennek lennie.
2011. febr. 6. 12:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, Balázs sokkal normálisabb velük. Buci meg olyan, mintha ő lenne a kapitány, lenéző, és úgy beszél velük, mintha az alattvalóik lennének, és csak az a helyes, amit ő mond, amit más mond, az érdektelen...
2011. febr. 6. 12:01
 3/14 anonim ***** válasza:
Mert ideges a március miatt.
2011. febr. 6. 12:03
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem szemét velük egyáltalán... Nem tudom, mit vagytok úgy oda. Balázs meg egyfolytában csak Olviért isteníti, ez mindent elárul róla szerintem...
2011. febr. 6. 12:07
 5/14 anonim ***** válasza:
74%

Stohl nem "szenyó", ez a dolga és igenis legyen fegyelem ha már élő adásban vannak ne dumáljanak, sugdolózzanak csinálják amit kell, legyen rend.

Stohl ezt a fegyelmet érdekes mód el tudja érni ellenben Balázska egy idióta, a villalakók se veszik komolyan. Néha próbál szigorú lenni, de mindenki leszrja mert nem vesziok őt komolyan.

Akárkinek akármi a véleménye Stohlról, neki több a tekintélye még így is.

Balázs nem való a képernyőre, mert folyton bakizik, KICSIT SEM PÁRTATLAN, és nem tud fegyelmet tartani ha bejelentkezik a villába.

2011. febr. 6. 12:43
 6/14 anonim ***** válasza:
Stohl aki igazán tud feszültséget teremteni, jól csinálja, úgy érzed te is, hogy tétje van a dolgoknak! Ettől izgalmas, más nem képes erre. Színházi ember.
2011. febr. 6. 12:48
 7/14 anonim ***** válasza:
Gyakorolok a sittre, próbál kemény lenni.
2011. febr. 6. 13:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Gyakorol*
2011. febr. 6. 13:39
 9/14 anonim ***** válasza:
Stholt jó műsorvezető szeretem a kiválasztáson is jókat kérdezett nem csak sablon dumát mondogatott.
2011. febr. 6. 15:18
 10/14 anonim ***** válasza:
66%
Már leírták, hogy miért ilyen és egyet is értek velük. Stohl nélkül a VV sz.a.r lenne. Balázs folyton beszólogat annak, aki nincs jóban Olivérrel, aztán mikor az illető válaszolna, akkor gyors megszólít valaki mást a Balázs, nehogy reagálhasson a bizonyos villalakó. nekem az sem tetszett mikor mondta Balázs, hogy nem tudom Laci mit van úgy fennakadva Olivér csínytevésein, mikor tök vicces. Hát normális ember nem tolerálja amit Olivér művel, mert ez max annak vicces, aki nézi és rajong Oliért, akivel csinálja ezeket, elhiszem, hogy marhára nem poén. De persze Balázs is szereti megalázni és csesztetni az embereket, ezért is tud azonosulni az Olivérrel.
2011. febr. 6. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!