Ki nyerje meg a párbajt Zsófi vagy Alekosz?
Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 10:10
11/17 anonim válasza:
zsófi...olyan mint egy porszem, észre se lehet venni... Teljesen egyértelmű, hogy Alekosz megy vissza!!!
12/17 anonim válasza:
Jáj hát az Alekosz akkora arc sztem ő jobb lenne xdxd
13/17 anonim válasza:
Alekosz minden nő (akárhány éves) rémálma. Menjen haza.
16/17 anonim válasza:
Kiváncsi lennék, hogy a sok rajongó liba csaj mit szólna akkor, ha hetekig el kellene viselnie ezt az Alekoszt. Amennyit ti láttok az összefoglalóban, az egy célt szolgál: az RTLKlub egyik győztesnek kiszemelt figuráját akarja nyomatni, ezért manipulálnak! Aztán ha valamelyik liba megkapja, akkor menjen vele a nyomorúságba, a bezárt kocsmájába aludni. Nyerni nem fog, az biztos.
17/17 anonim válasza:
Alekosz menjen vissza. Zsófit ki nem állhatom. Egy kis kényes, nyávogós, beképzelt kis p*csa.
Azt hiszi magáról, hogy ő egy hercegnő vagy barbibaba vagy mit tudom én, de nagyon beképzelt. Ki nem állhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!