Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért népszerűbbek az X-Faktor...

Kokakólalájt kérdése:

Miért népszerűbbek az X-Faktorosok mint a Megasztárosok?

Figyelt kérdés
Az X-Faktor mind a 12 döntőse reflektorfényben van még mindig. A megasztárosok közül pedig az első 4 kivételével mindenki teljesen eltűnt.
2011. jan. 21. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jobb a marketingjük.
2011. jan. 21. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert a Megasztárnak ez már az 5.szériája volt, ezt már mindenki unja, az X-factor meg egy új műsor, és szerintem többen kiváncsiak rá, vagy nemtom...
2011. jan. 21. 22:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyrészt a megasztár már valóban kicsit lefutott műsor, igaz ugyanarról szólt mint az x-faktor, de az mégiscsak egy újítás volt, többen kíváncsiak voltak rá.

Másrészt sokkal többet foglalkoznak a versenyzőkkel, nagyon nyomja őket az rtl klub. Állandó riportokra, szereplésre viszik őket, klubkoncerteket szerveznek, stb.

Harmadrészt, szerintem a versenyzők is jobbak voltak mint a megában. Akik ott az elején kiestek olyanok is voltak, és mivel egyszerre futott a 2 műsor, elárasztódott az ország új énekespalántákkal nyílván a jobbakkal fognak foglalkozni, vagy legalábbis akiket jobban nyomatnak, többet szerepeltetnek, mindenkivel nem lehet.

2011. jan. 22. 10:53
 4/5 anonim ***** válasza:
64%
talán mert tehetségesebbek??!!!
2011. jan. 22. 12:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy suliba járok Gusztossal és már a Megafrász előtt is szerepelt sulis előadásokon... Hadd ne mondjam, h mekkora "sikert" aratott :D Ink maradjon meg a gitárnál, bár abból sokkal jobbak is vannak a suliban...

Jah Lakatos Krisztián meg oszt.társam volt, eleve bukott hozzánk 5.-be... Aztán tőlünk tovább bukott...:D

2011. jan. 24. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!