Ezek a megasztárosok és X faktorosok ugye nem kapnak pénzt?
Figyelt kérdés
Úgy értem h fellépéseikért ? az egyik haverom szerint kapnak, de mondtam neki h tuti nem2010. dec. 17. 18:48
1/5 anonim válasza:
amikor kiesnek vagy vége lesz, akkor kapnak...vagy fognak kapni. az xfaktorból a Shodeinde Dorka be is vallotta, hogy eleinte a pénz miatt nevezett be.
utolsó előtti bekezedés
2/5 anonim válasza:
minél tovább maradnak,annál több pénzt kapnak,miután kiesnek,mintha fizetésük lenne
3/5 anonim válasza:
Eszembe sem jutott, hogy pénzt kapnak, ez komoly?
4/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a megások heti 30.000 Ft-ot kapnak. Ez ugye attól függ, hogy hány hétig maradnak bent. Az Xesek sztem többet, vagy ekörül.
Meg ugye kapnak ingyen kaját, fűtenek rájuk stb. Olvastam valahol, hogy aláíratnak velük egy szerződést, hogy mik a kötelességeik: táncpróba, énekpróba, műsorokban szereplés, riportok adása, miről beszélhetnek stb.
5/5 anonim válasza:
Persze,hogy kapnak pénzt,arra nem gondoltok,hogy amíg bent vannak,addig nem dolgoznak meg semmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!