Komolyan Béci az álompasi és Szandi az álomnő a villában? :O
Figyelt kérdés
Ez szégyen. Szandika? Kik szavaztak? :O és Béci meg cigány nem? Nem vagyok rasszista, de akkor is. És Szandikának jó a dumája, nagy arc, az oké, de tényleg ő lenne az álomnő akit mindenki megkíván??2011. jan. 18. 00:14
11/12 anonim válasza:
Én birom Szandika stílusát,bár néha egy kicsit sok,külsőre abszolút nem szép,Anikó szebb csak egy kicsit kényes,de én őz is szeretem...Béci cigány????Akkor Gigi is az nem???Gigit utálom,Bécit nem annyira mert sokszor igaza van,mint pasi nem jön be...
12/12 anonim válasza:
Béci,Gigi félig cigányok. Anya magyar, apa roma. Sztem sem Szandika nem álomnő, Béci meg végképp nem álompasi. De ilyen emberek között nehéz is lenne a döntés. Egy értelmes nincs közöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!