Komolyan Béci az álompasi és Szandi az álomnő a villában? :O
A Szandika sztem a butaság szobra lehetne. Kiráz a hideg az idétlen röhögésétől. Egyszerűen egy idétlen, torz, primitív ostoba liba.
Megkívánni egy ilyet? Hát akkor már inkább az odvas fát vadméhekkel!!!!
szerintem csak poénból szavaztak Szandira:)
vagy azért,mert amikor ők maguk között választottak,akkor "Szandika" kiborult(ha jól emlékszem)
De bizony az, bár nekem személy szerint ezzel nincs bajom,de ezek a tények.
Szandika lehet, hogy egyszerű,nagyszájú és alpári, de ahogy átlátja néha a villában folyó eseményeket,konfliktusokat és viszonyokat,az figyelemre méltó.Értelmesebb megszólalásai vannak, mint egyeseknek a villában, csak tudni kell a beszédstílus és a megjelenés mögé nézni.
És én még azt hittem, hogy senki nem fogja nézni :D
Amúgy Szandikának... asszem ő az a szőke csaj, na neki csak a bemutatóját néztem, mert nem nézek ValóVilágot, nem tartom jó elfoglaltságnak, inkább tanulok. De az a bemutatkozás is szörnyű volt.
Béci: igen :)
Szandika: távolról sem :/ nem is az álomnő kategóriában került be... mert olyan nem is volt :D a plasztikcica kategóriának viszont megfelel. és helyén van a szíve.
a villában az álomnő max Ancsika :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!