Láttátok Rubint Rékát tegnap az RTL-en? Mitől ilyen átkozottul barna?
Réka soha nem volt egy fehérbőrű szőke szépség. Alapból barnabőrű. Soha nem voltam még sem tengerparton, sem óceán mellett, de a helyi tó strandján is jobban lehet barnulni, mint otthon a kertben napozva.
A hízásról: a 2. gyermekemmel a terhesség 9 hónapja alatt 2,75 kg-ot "híztam". Gyakorlatilag magamra fogytam, mert 3100 grammal született a lányom, egészségesen, és 10 hónapos koráig szopott, akkor sem a tejem fogyott el, csupán nem volt hajlandó szopni, kiköpte a cicit. És tudjátok miért ennyi volt a súlyváltozásom? Semmi mást nem bírtam megenni, mint a zöldségeket, gyümölcsöket, és a húsféléket is csak párolva, grillezve. Az is csak hal, esetleg csirkemell. Nem én akartam, egyszerűen nem kellett más. Szerencsém volt, szeptemberben született, a 9 hónap alatt volt friss zöldség-gyümölcs bőven. Soha nem voltam rosszul, míg az első terhességemnél az első 3 hónap maga volt a pokol, de akkor is "csak" 9 kg-ot szedtem fel. Az első 3 hónap után sem tudtam mindent megenni, viszont rengeteg tejterméket ettem-ittam. Tej, kefír, joghurt, tejföl, túró, sajt, és életemben akkor ettem először abonett-tet, az esett jól. És ezt a szervezetem, vagy a fejlődő magzat alakította, mert egyáltalán nem érdekelt volna, ha sokat hízom. Nekem szerencsém volt.
Annyira felesleges ezen lovagolni...
Egyrészt bárki más is adhat magára, barnulhat, szíve joga (amíg a gyereket nem veszélyezteti vele).
Bárki más is kereshet annyi pénz, mint ők, higgyjétek el, nagyon sok áldozatot hoztak, hoznak érte, miatta.
Kitartott nő is lehet bárki, ész és ügyesség kérdése.
Viszont egyáltalán nem valami etikus dolog úgy piszkálni valakit, hogy nem ismeritek valójában.
Nem tudni hogyan nevel, mennyit foglalkozik a gyerekkel.
Az egyetlen, amiért mindenki fújni akar rá, rájuk az az, hogy önmarketingjük van. Az összes médiaszereplésük arról szól, hogy a nyilvánosság előtt építik fel magukat, és lobogtatják azt a zászlót, ami mellett elkötelezték magukat.
Ha van köztetek vállalkozó, netán régi, aktív mlm-es, biztos érti, miről beszélek.
Beteges ez a nő, már a gyerekének sem fog adni anyatejet, nehogy elhízzon.
Ne foglalkozz vele.
Sok sikert a babához!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!