Miért szereted Nikolast? (ha szereted)
Karakteres de megnyugtató a hangja,
olyan típusú dalokat énekel,amiket egyébként is szeretek és szimpatikus embernek tűnik:)
Szerintem olyan hangja van, hogy ezer közül is megismerni... mindemellett jól is néz ki, jó a stílusa, és őszinte előadó!
Imádom!
Előző vagyok: még annyi, hogy bár már jócskán nem vagyok titni, mégis "rajongok" érte... ilyen nagyon rég nem volt velem! :) Alig várom, hogy elmenjek egy koncertjére, szidom is magam, hogy az Arenába nem mentem el.... :(
És te kérdező, te kedveled Nikolast?
kedves utolsó!
én is úgy vagyok vele,mint te,utoljára így George Michael-ért rajongtam,majd' meghaltam,hogy ott lehessek a koncertjén:),
én is várom már,hogy pár 30-as barátnőmmel elmenjünk Nikolas egyik klub koncertjére(ha lesz)
a 4.válaszoló vagyok(31 éves)
Én meg 31 leszek idén! :)
Minden nap kutatom a netet de csak vidéki fellépéseket találok... remélem azért a két nagykoncert után nem felejtik el a pesti közönséget.... mert már úgy megnézném élőben ezt a gyönyörű hangú, édes pasit!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!