Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szereted Taylor Swift-et?

Szereted Taylor Swift-et?

Figyelt kérdés
Hogy tetszik a hangja és a számai? Melyik a kedvenc számod tőle? Szerinted szép?
2010. dec. 7. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Nem tetszik, mert az a neve, mint a Suzuki Swift-nek.
2010. dec. 7. 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem szeretem, de nem is utálom.

A Love story a kedvencem tőle.

2010. dec. 7. 16:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Teardrops on my guitar,today was a fairy tale. és igen szeretem *_*
2010. dec. 7. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én kedvelem a dalait, és őt magát is, már amennyit ismerhetek belőle, így a távolból.

Kedvencem a Fifteen, és a Mine.

2010. dec. 7. 16:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Naná, hogy szép!
2010. dec. 7. 16:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem utálom de nem is a kedvencem. és szerinem egyáltalán nem szép. A legjobb száma a You Belong With Me
2010. dec. 7. 19:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában egy kicsit megváltozott.Régen nagyon szerettem, hogy olyan jó kislányos meg minden, de mára nagy lett az arca.Ok, h van mire, de attól még...

Love Story az jó száma

2010. dec. 8. 09:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Szerintem jó hangja van, én szeretem a dalait, a kedvencem a White horse, a Love story meg a Teardrops on my guitar. Azt nem tudom, hogy mostanában mennyire változott meg, nekem nem tűnik olyan nagyzoló sztárocskának, bár mi nem tudhatjuk milyen valójában. :)
2010. dec. 8. 17:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, imádom, nagyon nagyon imádom. Szerintem csodálatos hangja van és a számait is nagyon szeretem. Hát nincs olyan hogy kedvenc zene tőle, mert az összes az. Ja és gyönyörű szép.
2018. máj. 15. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!