Miért szeretnek a lányok híres emberekkel fotózkodni? "Közös kép" miért olyan fontos?
Nem csak a lányok, és ők sem mind.
Szerintem pl. szánalmas.
hát SZERINTEM erre több magyarázat is lehet:
1.azért mert egy emlék lehet ha mondjuk a kedven sztároddal vagy a képen.
2.hogy felvágjanak vele.
Igazából nem tudom, talán mert emléknek kiváló, talán mert valóban kicsit felvágás is van benne.
Én a magam részéről még soha senkivel nem csináltattam közöd képet. Ha csináltatnék is, az biztos olyan emberrel lenne, akit nagyon szeretek, és elismerek (!), és valószínűleg nem tenném közzé, hanem megtartanám magamnak.
en 14/l vagyok, mondjuk nem az orult rajongo, de van par hiresseg akivel jo lenne kepet csinalni
persze, emleknek is jo, de igazabol engem az vezerel, hogy ilyen modon kozelebb tudok kerulni az illetohoz, valtani vele par szot, ugy erezni, hogy ezaltal megjegyez engem, hogy tudja ki vagyok, es tudja, hogy felnezek ra
ha peldaul az lenne a szokas ilyenkor, hogy megkerem hogy harapjon bele egy almaba, amit eltehetek emlekbe, akkor arra kernem:D
egyszeruen kapcsolatteremtes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!