Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki utálja Vv Olivért a sunyisá...

Ki utálja Vv Olivért a sunyiságai miatt?

Figyelt kérdés

Egyre gázabb, szerintem veszített a népszerűségéből.

Nem az a baj, hogy taktikázik, hanem hogy ő alapból is ilyen egoista,lekezelő ember; ez nem puszta taktika a részéről.

Adja a vagányt, de pl. Ildinek is inkább a háta mögött röhög. Ha igazi harcos és férfi lenne, elé is álln.

Éva legalább nem csak a hátuk mögött fúrja az embreket, hanem a szemükbe is, vegyesen.ÉS ha kiborul, igazi a hiszti, nem olyan májer, mint az Oli, aki csak röhög mindenkinek a baján.

Ha utálunk valakit és hisztisek, törtetők, egoisták vagyunk,még mindig sokkal jobb úgy csinálni, ahogy éva csinálja...

2011. jan. 9. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
én! és fel nem tudom fogni, hogy egyesek miért favorizálják annyira. most évát is nagyon b.szogatja megint.. éva sokkal jobb, nem olyan sunyi mint olivér, remélem nem ez a tahó fog nyerni.
2011. jan. 9. 11:13
 2/9 anonim ***** válasza:
én csipázom
2011. jan. 9. 11:20
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
én is utállom
2011. jan. 9. 11:38
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
én azt nem szeretem hogy ő mindent megenged magának mint tegnap is üvöltözött meg verte a szekrényt de mikor más kiabál akkor rögtön lebassza
2011. jan. 9. 11:41
 5/9 A kérdező kommentje:

én a barátnőjét sajnálom, 1-2 év, és az újságban olvashatjuk majd, hogy megpofozta v. megcsalta .

mondjuk az a lány az egyik "leghalványabb pont az univerzumban"

ezt olivér mondta egy társára, de a saját nője is elé halvány és jelentéktelen.

2011. jan. 9. 11:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Én Évát sem bírom, de az Olivértől már falra mászok. A villalakók is nagyon jól látják mennyire jól kiismeri az embereket, és mindenkit a leggyengébb pontján támad... amikor már felhúzott valakit, aki okosabb lenne és otthagyná, akkor is megy utána és mondja a magáét tovább! Hányingerem van olykor tőle, bár az is tény, hogy olykor megmondja a frankót! Nem is értem hogy mit keres ott, tv-s múltja van... én az ilyeneket alapból kizárnám! Mostanábn fröcsögnek azzal, hogy beépített ember, és ha jobban belegondolok simán eltudom képzelni, elvégre ha balhé van az vagy miatta vagy Éva miatt... Évának viszont alapjáraton vannak fura dolgai!
2011. jan. 9. 13:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Mert az Évának nincs tv-s múltja...vagy a Lacinak, vagy szintem bármelyiket mondhatnám....

Én bírom Olivért, ez nem egy hétköznapi élethelyzet, ebből nem lehet levonni, hogy milyen a való életben.

(Ha én lettem volna bent, szerintem már mindenkivel összevesztem volna, 10-en akárhány emberrel együtt aludni..)

2011. jan. 9. 14:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok! Én olyat sem hagynék szerepelni személy szerint, aki már szerepelt hasonló műsorban, de még mindig tűrhetőbb az, mint hogy pl valaki Balázs kollégája volt. Így már legalább értem miért védi mindig annyira Olivért!

[link]

2011. jan. 9. 17:35
 9/9 anonim ***** válasza:
én!!!!!!!!!
2011. jan. 25. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!