Bejön nektek Bereczki Zoltán?
Nekem igen. Olyan aranyos, és annyi szeretet és jókedv sugárzik a szeméből, hogy ellenállhatatlan.
Tudom, mondják rá, hogy meleg, de én azóta nem egy fikarcnyit sem hiszek a pletykákban, amióta kiderült, hogy csak aljas rágalom volt Michael Jackson pedofilsága.
Bereczki Zoltánnak gyerekei vannak Dórival.
Szerintem ez elég...
Egyébként igen, aranyos. :)
Kedves előző..."Kavar"...hát ha neked legalább 5 éves házasság gyerekkel kavarás, akkor elég érdekesen értelmezed a dolgokat...
Am bereczki mint pasi nem jön be, de amennyire eddig szerencsém volt hozzá, nagyon kedves, és szerény ember, aki hihetetlenül tud játszani, és énekelni.
bocs, nem előző, első...
A szétmentek pletyka azért volt, mert nem duett lemezt adtak ki, hanem önálló lemez lett...az újságoknak meg kell a felhajtás, h el tudják adni a lapokat.
Zsánerem. :D Az nem kifejezés, hogy bejön. :D
Egyébként nem meleg, hiszen van egy saját gyermeke, és egy nevelt fia, illetve Szinetár Dóra színésznő a felesége. Abszolút férfias és vonzó ember. Imádom.
Nekem bejön, naggggyon is! Az szerintem nem baj, hogy vörös, mert attól még helyes arca lehet valakinek!
Marynah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!