Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Az X-faktorból ki cigizik?

Az X-faktorból ki cigizik?

Figyelt kérdés

érdekel itt pl.

Janicsák Veca

Mimi

Vastag Tomi

Vastag Csabi

de a többiekről is ha tudjátok akkor írhatjátok:D

2010. dec. 25. 19:03
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Csabi valamelyik újságban - friss újság -, azt nyilatkozta, nem cigizik, meg nem is kávézik...
2011. jan. 11. 21:46
 32/38 anonim ***** válasza:
JÉZUSOM.. VECA CIGIZIK.. MOST TALÁLTAM RÓLA FÉSZBUKON EGY KÉPET CIGIVEL A KEZÉBEN.. :SSS
2011. jan. 18. 18:28
 33/38 anonim válasza:

Dorka is cigizik, most találtam egy képet róla:

[link]

2011. jan. 24. 22:56
 34/38 anonim ***** válasza:

jézusom...ez a Dorka nem normális ><

1. 19 éves >< azért ilyen fiatalon nem kéne cigizni

2. van egy kisbabája akit ugye szoptatni kell,és a gyereknek rossz,ha cigizik.

3. rontja a hangját =(

Am,meg jó lenne ha Csabi eldöntené h most cigizik e vagy sem -.-" mondjuk én jobban hiszek a képeknek,mint egy újságnak :'D

2011. febr. 3. 16:01
 35/38 anonim ***** válasza:
Érdekes, Dorkáról nem gondoltam volna. Bár mellette szóljon, hogy szerintem nem is szoptat már. Ennyi elfoglaltság mellett, meg hogy sokat nem is volt a gyerekével az elején, nem is nagyon lehet. Én nemrég szültem, és tudom, hogy ez miről szól, hogy a tejtermelés mennyire érzékeny. Rendszeres időközönként szoptatni kell, vagy legalább fejni, mert kiduran, meg magától elkezd folyni. Ha meg nem tesz így, akkor elapad. Úgyhogy nem hinném, hogy ilyen életvitel mellett sokáig tudott szoptatni. Én is jobban hiszek a képeknek. De azt is el tudom képzelni, hogy csak kocadohányosok. Tehát csak buli, ivászat alkalmával cigiznek. Mivel Csabánál is iszogatós hangulatu kép volt, meg Dorka is egyértelmüen bulizik a képen. Nekem is nem egy ismerősöm van, aki a hétköznapokban soha nem gyújt rá, de ha buli van, akkor ahhoz a cigi is hozzátartozik.
2011. febr. 4. 00:06
 36/38 anonim válasza:

Veca is cigizik, egészen biztos, sőt még a tesója is.

[link]

[link]

[link]

2011. febr. 15. 15:07
 37/38 anonim ***** válasza:
:(
2011. febr. 18. 18:26
 38/38 anonim ***** válasza:
norbi tuti
2011. márc. 20. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!