Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Az X-faktorból ki cigizik?

Az X-faktorból ki cigizik?

Figyelt kérdés

érdekel itt pl.

Janicsák Veca

Mimi

Vastag Tomi

Vastag Csabi

de a többiekről is ha tudjátok akkor írhatjátok:D

2010. dec. 25. 19:03
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Hát Tomiból én se néztem volna ki:(

De ha igaz h csabi cigizik akkor belőle se :SS

2010. dec. 26. 13:30
 12/38 A kérdező kommentje:

Most kaptam egy linket amiben látni h Mimi is cigizik

http://www.youtube.com/watch?v=Nnnl2GBk_94

hát amugy nemtudommiért rontják vele a hangjukat:(

2010. dec. 26. 13:33
 13/38 anonim ***** válasza:

Francba, Tomi cigizik :(

amúgy Veca, Mariann, Norbi, Mimi tuti. Egyszer Dorkát is lefényképezték 1 doboz cigivel a kezében, de szerintem ő tuti nem cigizik...

2010. dec. 27. 18:31
 14/38 anonim ***** válasza:

ISTENEM.. egy bizonyitékot adjatok már rá hogy Veca cigizik.. PLS..

köszönöm....-.-

2010. dec. 28. 14:22
 15/38 anonim ***** válasza:
Előző: Most mit problémázol? Nem nagy dolog. Igen,Veca is cigizik,nem értem hogy mit próbálod bemesélni hogy nem.
2010. dec. 28. 16:07
 16/38 anonim ***** válasza:
Ezt most én se értem. Te talán tudsz bizonyítékot arra, hogy nem cigizik Veca, hogy így állítod? Nyilatkozta valahol hogy nem dohányzom? Vagy mi? Írták már egy páran, hogy olvastak, hallottak róla arra utalót, hogy dohányzik. De nem mindenkit rögzített úgy video, de attól még lehet igaz. De az is lehet, hogy csak kitaláció, vagy félreértés. De te is most mit problémázol azon, hogy valaki azt írja róla hogy igen? Mit érdekel téged ennyire?
2010. dec. 28. 16:30
 17/38 anonim ***** válasza:
mért ti a hangján halljátok h cigizne? én nem.. meg ugy nemis látszik rajta.. az ujságok meg aztán nagyon igazakat irnak... :) -.-
2010. dec. 29. 07:09
 18/38 anonim ***** válasza:
és az meg már az én dolgom hogy miért érdekel ennyire..
2010. dec. 29. 07:10
 19/38 anonim ***** válasza:

És most te csak arra alapozol, hogy a hangján nem hallani? Érdekes korábban a Mimire is azt írtad, hogy tuti nem..aztán már ott virított róla a video. Aztán a Tomira is azt, hogy szerintem nem. Róla is volt video. Úgyhogy úgy látszik nincs valami jó megérzésed e téren.

És jó lenne, ha nem kárognál folyamatosan, hogy jaj Veca tuti nem, mert biztosan nem tudod, te is csak tippelsz. A többiek legalább akik azt írták úgy tudják hogy igen, azok legalább olvastak/hallottak róla. Bár attól még lehet nem igaz, de legalább hallották valahol, nem az ujjukból szedték az információt, mint te, akinek csak ez a megérzése, és képtelen elfogadni, hogy lehet mégis.

2010. dec. 29. 07:31
 20/38 anonim ***** válasza:

najo inkább ide többet nemirok.. :D betartom a szabályt.. :D Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!

^^ :)

2010. dec. 29. 07:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!