Az X-faktorból ki cigizik?
érdekel itt pl.
Janicsák Veca
Mimi
Vastag Tomi
Vastag Csabi
de a többiekről is ha tudjátok akkor írhatjátok:D
Hát Tomiból én se néztem volna ki:(
De ha igaz h csabi cigizik akkor belőle se :SS
Most kaptam egy linket amiben látni h Mimi is cigizik
http://www.youtube.com/watch?v=Nnnl2GBk_94
hát amugy nemtudommiért rontják vele a hangjukat:(
Francba, Tomi cigizik :(
amúgy Veca, Mariann, Norbi, Mimi tuti. Egyszer Dorkát is lefényképezték 1 doboz cigivel a kezében, de szerintem ő tuti nem cigizik...
ISTENEM.. egy bizonyitékot adjatok már rá hogy Veca cigizik.. PLS..
köszönöm....-.-
És most te csak arra alapozol, hogy a hangján nem hallani? Érdekes korábban a Mimire is azt írtad, hogy tuti nem..aztán már ott virított róla a video. Aztán a Tomira is azt, hogy szerintem nem. Róla is volt video. Úgyhogy úgy látszik nincs valami jó megérzésed e téren.
És jó lenne, ha nem kárognál folyamatosan, hogy jaj Veca tuti nem, mert biztosan nem tudod, te is csak tippelsz. A többiek legalább akik azt írták úgy tudják hogy igen, azok legalább olvastak/hallottak róla. Bár attól még lehet nem igaz, de legalább hallották valahol, nem az ujjukból szedték az információt, mint te, akinek csak ez a megérzése, és képtelen elfogadni, hogy lehet mégis.
najo inkább ide többet nemirok.. :D betartom a szabályt.. :D Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!
^^ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!