Lányok! Szerintetek helyes pasi volt Terence Hill? Kort is kérek!
Gyengébbek kedvéért aki esetleg nem emlékezne, de sztem a filmjeit mindenki szereti:
Én ugyan pasi vagyok,de szerintem elég szubjektív ez a kérdés!
A mai lányoknak más a férfi ideáljuk,mint annó 35 éve volt,Terence fénykorában.
Akkoriban még a férfias arcvonások domináltak.Mára már az elkislányosodott fiúkért vannak oda a csajok!
A filmjeiben nagy nőcsábászt alakított,igazi szépfiút.Ezért ne lepődj meg,ha a válaszoló lányok megcáfolják ezt a tényt.Ez még nem azt jelenti,hogy nem volt vonzó a nők körében! :)
18:30
Jézus Mária ezt komolyan gondolod? Az én barátnőim körében, meg nekem sem tetszenek az elkislányosodott pasik. Jézusom.... annyira undorítóak, hogy hihetetlen. :S Főleg a piszkafák. Egy férfi igenis legyen férfias, ne babapopsi arcú törékeny kis tökcsősz legyen...
18:35
Igen,komolyan gondoltam.Sajnos nagy többségükre ez a jellemző.Persze mindig van kivétel.Egyébként én sem követem ezt a fajta selyemfiú stílust.A férfi legyen férfi,a nő meg nő.A b*zi meg...? na jó erre ne térjünk ki! :)
Nem egyszer a férfias megjelenésem miatt utasítottak el,nem voltam nekik eléggé "modern".
Sajnos kihalófélben van a fajtánk,ahogyan a normális nő is...Csak ezen az oldalon "találkoztam" még ilyen lányokkal! :)
Mindegy,hátha egyszer élőben is összejön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!