Mit gondoltok Vastag Csabáról?
Hány éves Csaba?
amúgy nekem nem nagyon jön be :)
29 lesz 2 hónap múlva:)
Nekem is nagyon bejön,férfias,érett,humoros,intelligens,ki meri mutatni az érzéseit,és az is nagyon tetszett,ahogy múlt héten az öccsével párbajozott.Mármint nem a párbajozás,hanem a viselkedése:)
Több Vastag Csaba is lehetne ebben az országban:))
Szerintem az országnak bőven elég egy Vastag Csabika. Engem igenis taszít,undorítónak tartom a viselkedését. Külsőre is irritál,igaz nem kifejezetten csúnya,de mégis van valami az egész lényében,valami olyan kisugárzása,ami émelyítően unszimpatikussá teszi a szememben. Persze mindenkinek más az ízlése,nekem ez a véleményem.
A X-Faktort meg biztos hogy nem nézem jövő héten ,mert a 3 közül egyik srác sem érdemli meg hogy ott legyen. Keresztes Ildikótól meg hányok,főleg a tegnapi után.
Szerintem semmi taszító nincs benne, szexis, jóképű, szépek a szemei, a hangját meg egyszerűen nem bírom megunni.
Még az is tetszik, hogy mennyire hadar.:)
Szerintem nagyon jó pasi, jó lenne vele megismerkedni.... :)
Igazi férfi, minden tekintetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!