Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok Vastag Csabáról?

Mit gondoltok Vastag Csabáról?

Figyelt kérdés

[link]

Csak én látom úgy, hogy iszonyat jó pasi külsőleg, de mégis taszító?

2010. dec. 11. 23:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
57%

De ha már szexszimbólumokról van szó:

[link]

Ííííí :DD

2010. dec. 11. 23:45
 12/26 anonim válasza:
100%
Hát nekem viszont megfelel ideálnak :P
2010. dec. 11. 23:45
 13/26 anonim ***** válasza:

Hány éves Csaba?

amúgy nekem nem nagyon jön be :)

2010. dec. 12. 08:53
 14/26 anonim ***** válasza:

29 lesz 2 hónap múlva:)

Nekem is nagyon bejön,férfias,érett,humoros,intelligens,ki meri mutatni az érzéseit,és az is nagyon tetszett,ahogy múlt héten az öccsével párbajozott.Mármint nem a párbajozás,hanem a viselkedése:)

Több Vastag Csaba is lehetne ebben az országban:))

2010. dec. 12. 10:42
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az országnak bőven elég egy Vastag Csabika. Engem igenis taszít,undorítónak tartom a viselkedését. Külsőre is irritál,igaz nem kifejezetten csúnya,de mégis van valami az egész lényében,valami olyan kisugárzása,ami émelyítően unszimpatikussá teszi a szememben. Persze mindenkinek más az ízlése,nekem ez a véleményem.

A X-Faktort meg biztos hogy nem nézem jövő héten ,mert a 3 közül egyik srác sem érdemli meg hogy ott legyen. Keresztes Ildikótól meg hányok,főleg a tegnapi után.

2010. dec. 12. 11:26
 16/26 A kérdező kommentje:
Utolsó: én osztom a véleményed a hozzászólás második felében. Kati volt nálam a favorit, aztán meg Veca. Erre a h*lye keresztes (csupa kisbetűvel) elintézte, hogy a legjobb hang kiessen. Nagy taktikás a nő, mert ő lett volna a befutó a fiaival szemben. Így 66%-a van rá, hogy a fiai közül nyeri meg valamelyik.
2010. dec. 12. 14:15
 17/26 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi taszító nincs benne, szexis, jóképű, szépek a szemei, a hangját meg egyszerűen nem bírom megunni.

Még az is tetszik, hogy mennyire hadar.:)

2010. dec. 12. 16:29
 18/26 anonim ***** válasza:
Számomra igen is taszító ez az ember! Valahogy nem fogott meg sem hangilag, sem kinézetre! Szerintem tök átlagos!
2010. dec. 16. 15:39
 19/26 anonim ***** válasza:
Ez most furcsán hangzott!:) Szóval hangilag és kinézetre nem fogott meg, elég átlagosnak tartom! De valami mégis taszít benne szerintem kicsit nagyképű!
2010. dec. 16. 15:57
 20/26 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó pasi, jó lenne vele megismerkedni.... :)

Igazi férfi, minden tekintetben

2010. dec. 16. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!