Csak én tartom igazságtalannak hogy Veca kiesett? :S
Nem csak Te tartod annak. Én nagyon szeretem Norbit, de így nem igazságos az élet. Ma nem akartam ekkora veszteséget látni a műsorban.
De. Én nagyon bízom benne, hogy a Geszti Péterrel karöltve nagyobb karriert fut majd be, mint a nyertes. Ahogy említette is, csak a héten hárman keresték fel együttdolgozás ügyében.
Áhh.. mostmár azt sem tudom, kinek szorítsak..
Igazságtalan de ez a Sóbiznisz.
Tanuld meg, hogy
-mindig a szerencsétleneket sajnálják-nekik nyomják a szavazatot(lásd szíj melinda, utassy árpi, tabáni)
-sokkal több a női szavazó, sztem úgy 80%...minek oda egy nő, ha 3 hímet betehetnek és dől nekik a lé
Norbinak tehetsége van...egy dolog: sómen...de ennyi, csillagban jobb lenne mint az xben...de ez van...ne úgy nézd a műsort, hogy a tehetséges kell, hanem, hogy az, aki szép vag szerencsétlen!
Norbinak kéne nyernie mert jófej és jobban megérdemli mint Veca.(lásd az apja által ismert stb. eleve be se engedtem volna az x-faktorba)
Nikolas pedig nem magyar tehetségkutatóba való. És rettentő nagy szégyen lenne ha ő nyerne. Magyar műsorban magyar embernek lenne ésszerű nyernie.
Csabáról nincs úgy kikötésem tőle sem sajnálom a nyereményt. De mondom vagy Csaba v Norbi.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!