VV Olivér kiesett, de Alekosz nem?!?
Eléggé más a helyzet. Olivérről szerintem mindenki tudta, hogy megosztó figura. Sokan szeretik, sokan utálják. És annak ellenére, hogy OLit összehasonlíthatatlanul jobban szerettem Alekosznál, eléggé úgy tűnik (a netes szavazásokból, a különböző forumokból), hogy Alekosznak hihetetlen stabil és nagy rajongótábora van.
Nem mondom mondjuk azt, hogy most ő fog megnyerni minden harcot, de nagy esély van rá. Míg Olivér esetében csak az elvakult rajongók mondták volna ezt...
szerintem ez nagy köcsögség volt..
olivér még erösebb volt mint alekosz.. oszt ő kiesett alekosz meg nem..(N)
pedig gombi meg jo pasi.. nemtudom mért hagyták h kiessen..pf !
de Béciii♥ még mindig bentwan. rem bentis marad.!:)♥♥♥
éééés tessék! az utolsó válaszoló tökéletesen bemutatta a Béci rajongótáborának milyenségét. Egy idióta tinipcsa, aki nyáladzik Bécitől, és nála az a mérvadó a bent maradáshoz hogy ki mennyire jó pasi. Kicsi szívem ez nem ám valami férfiszépségverseny!
Kérdésre: Oli nagyon megosztó volt, igen. Alek nem annyira, bár gondolom most majd neki is jön egy nagy ellentábor és akkor ő is megosztó lesz. Vannak emberek akik nem képesek elviselni mások népszerűségét, és ezekből lesz a hatalmas ellentábor.
Jaj Istenem! Olivér azért esett ki, mert már nem akart a villában lenni! Amikor a párbaj volt akkor a reklám alatt ami nekünk volt, addig ő megmondta ott mindenkinek h nem akar visszamenni a villába, és ezt így oldották meg!
Azért örült magának akkor annyira a béci és azért mutatott rá, a Bécire Olivér amikor várták az eredményt! De úgy látom tényleg az emberek nagy többsége mindent elhisz! Ezért tartunk ott ahol most vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!