Király l Norbert. Mit szóltok ehhez? Többi lent.
Ebben az országban nagyon sok a prosztó,aki nem tudja az igazi tehetséget értékelni,de mégis fújja a hülyeségeit. Én is Norbit tartom az egyik legnagyobb tehetségnek a műsorból,különleges a hangja,irtó jó személyisége,és kisugárzása van,és hát az ilyen emberekből szoktak lenni az igazán nagy világsztárok! :)
Nagyon szurkolok neki!
Norbinak is csak a fellépése különleges, semmi más. A hangja teljesen átlagos, mint bármelyik férfi embernek, csak rekketesen hörög meg kiabál, ezzel elfedve a hamisságot és azt, hogy nem tud énekelni. Eleinte nekem is ő volt a kedvencem, de már nem az, és szerintem nincs is helye a már a döntőben. Hétről hétre ugyanazt csinálja, a számok különböznek, de a stílus ugyanaz, a fellépése ugyanaz, nem tud újat mutatni, csak rángatózik és produkálja magát, de mást nem tud. És nekem ez már unalmas. Lehet, hoy sokaknak ez megnyerő, de az én ízlésem nem ilyen egysíku. Csak ebben az egy műfajban tud értékelhetőt felmutatni, ha egy olyan számot kapna, amit tényleg énekelni kell, nem csak kiablni, akkor arra képtelen lenne. Egyszer választották a Nézz az ég felé c. dalt, és bár Charlie-nak is rekettes a hangja, Norbit legyőzte az a dal, mert egyszerűen nem tudta kiénekelni a magas hangokat, és egy borzalom lett az egész.
Mint ember szimpatikus, de ha csak a szerepléshez ért, a valódi énekléshez nem, akkor nincs helye a zenei életben.Úgyhogy ez a véleményem Norbiról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!