KI esett ki a mai X faktorból? Csabi vagy tomi?
Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 22:00
1/8 anonim válasza:
na ne....2kedvenc....:( :S Tomi esett ki...
2/8 anonim válasza:
Tamás. :( szegény Csaba iszonyatosan sírt :(
3/8 anonim válasza:
Ettől féltem... Tudtam, hogy ha Tomi kiesik, Csabi összetörik...
Istenem... még később is sírtam... Nem fogja tudni összeszedni magát a jövőhétre... Félek, hogy ő lesz a következő...
4/8 anonim válasza:
nyugi, úgyis menyétfejű norbi nyer
5/8 anonim válasza:
szerintem annak a norbinak semmi keresnivalója nincsott.
sztem egy nagy sz*r..
már rég ki kellet volna esnie..
6/8 anonim válasza:
Tomi :/
(am nagyon birom hogy norbi ilyen orult, de nem az x-faktorba valo :) vannak nala sokkal jobbak, akik igazabol tudnak enekelni :))
7/8 anonim válasza:
Szerinted Tomi vagy Csabi vagy a Veca tud olyan show-t csinálni mint a Norbi? Nem CSAK az számít hogyan énekel hanem hogy hogyan csinálna meg pl.: egy koncertet. Ha pl.: a testvérpár csinál egy másfélórás koncertet úgy hogy kiáll és énekel esetleg egy kis tánccal akkor fél óra után unalmas és többet nem nagyon mennek el a koncertjére vagyis egy év után eltűnik a nyilvánosság elől. Viszont a Norbi őrült mutatványaival mindig képes lesz újra és vonzza a közönséget (hiszan még mindig benn van) Igaz hogy nem tud énekelni egyáltalán. nem is közelíti meg a testvéreket vagy Vecát, de olyan hangulatot csinál hogy emlékezetesebbek lesznek a produkciói.
8/8 anonim válasza:
a legnagyobb tévhit : Az x-faktor NEM énekes tehetség kutató műsor. Az a megasztár. az x-faktorban több szerepet kap a színpadi show a megjelenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!