Paris Hilton szerintetek szép?
2010. nov. 29. 12:58
11/20 anonim válasza:
Rengeteg pénzt költ arra, hogy szépséges műnő legyen, de valójában egy kiélt arcú, átlagosan ronda nő. Milliárdos k*, semmi más.
12/20 anonim válasza:
Hát nem a legjobb a plasztikai sebésze! Az orrát nagyon elcseszték! Szerintem is van benne valami, de nekem mások jutnak eszembe a szépségről!
13/20 anonim válasza:
Nekem valamiért mindig egy pincsi jut róla eszembe.:)
Tehát nem szép szerintem, dehát mindenkinek más a szép...
14/20 anonim válasza:
alapban csúnya! ezt mindenki tudja. csak magára tett 1000000 dollárnyi cuccot, hajat, műmellet, és jó családba született. Én nőnek öltözve szebb lennék ennyi pénzből...
17/20 anonim válasza:
Pénze mint a pelyva, de izlése nincs! És ronda.
18/20 anonim válasza:
Szerintem nem szép, fura feje van. Az arca túl szögletes, meg olyan lapos.
Nagy az orra, találóan írta valaki egy másik topikban, "banán" alakú a szája.
Smink nélkül elég átlagos.
Ha nem milliomos családba születik, a kuyta se tudná hogy létezik, jelentéktelen nő akit csak a háttere és a botrányai tettek híressé.
20/20 anonim válasza:
Szerintem szép nő. Nem tetszik ez a plázacica stílus, de neki jól áll. Szerintem műtétek nélkül is szép lenne, nem értem miért műtette szép magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!