Mikor jön Lady GaGa megint magyarországra?
Figyelt kérdés
Annyira hiányzik.2010. nov. 29. 01:45
11/14 anonim válasza:
A válaszok a kérdés értelmi szintjéhez vannak mérve.
"A világ legnagyobb sztárja"... gyermekem... hát erre igazából nem is lehet mit mondani. De ha el tudod magyarázni,hogy konkrétan miért is hiányzik neked,eskü megpróbálok 'értelmesebbet' írni. Míg itt volt együtt laktatok vagy sokat jártatok el bulizni,rengeteget dumáltatok? Mi változott,mióta nincs Magyarországon? :D))))
12/14 A kérdező kommentje:
Ezt csak az értheti aki igazán nagy fan.
Meg se próbálom elmagyarázni hogy miért is jó ha ittvan mert úgyse értenék a lehtöbben
2010. dec. 6. 15:24
13/14 anonim válasza:
Én értem hogy hogy hiányzik...én is ott voltam a koncerten és pont erre vagyok kiváncsi, mikor jön mégegyszer. Az a durva, hogy amikor ott voltunk a koncerten és láttuk, nekem az már teljesen olyan, mintha megismertem volna személyesen. és most úgy hiányzik hogy elment, ahogy megnézek egy konci felvételt mindig elkezdek könnyezni. remélem minél hamarabb jön:')
14/14 anonim válasza:
előző vagyok, szerintem a következő albumával majd jönni fog még turnézni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!