Miért szeretik király l norbit?
Vagy pl a második csillag születikből a rapper fiu(már a nevére sem emlékszem).SZtem sincs hangja, de ami még ennél is nagyobb baj, hogy egyre kevésbé tud újat mutatni.A castingon én is felfigyeltem rá is tetszett, de pl a tegnapi előadása is olyan gagyi volt...Csak kiabál és ugrál ideoda..Ez már nem vicces.Gyanitom, hogy ezeknek az x-faktorosoknak is csak néhány honapig fogjuk tudni a nevét, aztán ők is eltűnnek a süllyesztőben.
Off. Az meg , hogy tegnap bevágták a való világot az x-faktorba, hát az fájdalmasan szánalmas volt.a való világot nem minősiteném, mert egyből kimoderálnának.
Egyik-másik tud énekelni. Na és? Sokan tudnak énekelni, nem nagy szám! De ha megjelenne lemezük, vagy nem hallgatnám, vagy elaludnék közben, annyira semmilyenek.
Norbinak nagyon is jó hangja van! Nincs rajta semmi sajnálni való! Mit kellene sajnálni rajta? Hogy egyedi és nem dögunalom???
Aki azt állítja, hogy tud így "üvölteni", annak hajrá, biztos lesz még X-Faktor, megnézem, hogy hogy megy az az "üvöltés"....
Off: Én Vastag Csaba cd-ért még fizetnék is.:)
Eddig is idegesített, hogy csak youtube-on hallgathatom.
Én is csalódnék, ha Norbi nyerne, ez énekverseny és akárki akármit mond, nincs jó hangja.A Charlie számtól azt hittem rosszul leszek, amikor pár hete énekelte.
ti nem vagytok normálisak!
főleg aki feltette a kérdést -.-
Norbi a legjobb,az egész x faktorban,és igen is megérdemli,hogy megnyerje! az osztályunkban is mindenki neki szurkol, nem hiába! Ha szerintetek ez nem tehetség,akkor mennyetek el fülészetre! mert Norbi fog nyerni! Ez van,ha nem tetszik nem kell x faktort nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!