Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit esznek az emberek Szíj...

Mit esznek az emberek Szíj Melinda visítozásain?

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 23:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ma 15:OO 32% hozzászólására.

A magam részéről örülök, hogy végre valaki olyan hozzászólását olvashatom, aki személyesen ismeri Melindát. Előre bocsátom, hogy nem vagyok Melinda rajongó, nekem a másik tehetségkutató műsorban szerepel a favoritom. Igen, Melindának szép énekhangja van elismerem, bár ilyen tiszta hang bármelyik kórusban, énekkarban megtalálható. De nem tartom őt különlegesnek, kiemelkedőnek, és egyedinek, mint amennyire kikiáltották. Azt is elhiszem, hogy B.S. dalokat kivételes módon tud előadni. Amitől sokunknak nem vált kedvencévé (a jó hangja ellenére), az az a tulajdonsága, amelyet sok ember manipulatívnak ítél meg. Rengeteg fórumon elhangzott, hogy őszintétlen, esetlen magatartását megjátssza, családi problémáit felhasználva a nézőkben sajnálatot, szánalmat kelt és ezzel nem kevés szavazatot tud megnyerni. Akik a korára vagy kinézetére tesznek csípős megjegyzést azok közé én nem tartozom. Egy stylist, egy sminkes csodákra képes, senki nem állíthatja magáról, hogy tökéletes. Én az egészben hamisságot vélek felfedezni és az ilyen emberi tulajdonság taszító tud lenni. Mennyire vagyok távol az igazságtól?

2010. dec. 2. 23:37
 12/21 anonim válasza:
100%
Melinda abszolút ilyen, azért irtam hogy én is csodálkozom hogy ennek ellenére bejutott, és eljutott idáig. Teljes mértékben önmagát adja, ez nem megjátszás. Ő az az embertipus, aki mindenből problémát gyárt... ha értitek.Mert én például ha eljutnék idáig, gőzerővel azon lennék hogy még többet kihozzak magamból, ugyanis nem kis dolog az első 5-ben bennt lenni.
2010. dec. 3. 07:33
 13/21 anonim válasza:
100%
Pár százan még ott lehetnénk, mert nem volt könnyű gyermekkorunk és szépen tudunk előadni egy világsztártól néhány nótát....de van önkritikánk, és egy mesterségesen gerjesztett sajnálattal, müvi módon pózolt "fapofasággal" sem vagyunk hajlandóak az infantilis, özzezavarodott énképünket ráloccsantani egy országra....sokan magukra ismertek, ezért szimpátiából nyomják az sms-t.Ez tartja benn,de még szegény nem látja, hogy a "győzelem" neki fogja a legnagyobb rombolást hozni, mert a nyilvános szereplés, a média eszközei tönkreteszik amúgy is labilis életét. Őszintén szánom szegényt :))
2010. dec. 3. 07:33
 14/21 anonim válasza:
Jól énekel végülis,de nem megasztárként,inkább operaénekesként,vagy színházban dalolászva tudnám elképzelni
2010. dec. 4. 12:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szíj Melinda, aki így fogja átvenni az első díjat: Rosszabbnak már nem is adhatták volna, még egyszer elnézést mindenkitől! Megígérem, lemezszerződést már nem fogok kötni... :D
2010. dec. 4. 13:46
 16/21 anonim ***** válasza:

Az előzőnek! (Ez jó volt!)

Lefogadom, hogy tényleg így lesz, kommented 110% - ahogy Karda Beuska mondta valamelyik főzőműsorban.

2010. dec. 4. 15:58
 17/21 anonim válasza:
Így akar nyerni... -.-'
2010. dec. 4. 22:08
 18/21 anonim ***** válasza:
És fog is...., de mi lesz 1 év után? Hol lesz, mit csinál?
2010. dec. 5. 00:50
 19/21 anonim válasza:
Ki az?!
2010. dec. 5. 11:09
 20/21 anonim ***** válasza:
My fair lady Melinda :D
2010. dec. 5. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!