Stohl Buci mit keres a képernyőn? NEM KELLENE NEKI A SÁRGA FÖLDIG SZÉGYELLNIE MAGÁT?
Figyelt kérdés
Hogy hogy újra a kamerák előtt pózol ez a majom?2010. nov. 20. 22:31
1/9 anonim válasza:
kíváncsi vagyok hányan rakják még fel ezt a kérdést ma:)
amúgy teljesen egyetértek veled.
2/9 anonim válasza:
Ilyen rohadt világot élünk. A nézettségi mutatóért (mert ez biztosan sokat hoz a konyhára...) nincs olyan erkölcsi gát, amit át nem lehet ugrani.
3/9 anonim válasza:
amikor megláttam hogy ő lesz a másik műsorvezető jött hogy hányjak
4/9 anonim válasza:
Én is feltettem ezt a kérdést ma este otthon, azzal a kiegészítéssel, hogy nem éppen a börtönbe kellene készülnie?
Nem hiszem el!!!!!!
5/9 anonim válasza:
hétfőtől Balázs lesz gondolom tesztelték a nézőket
6/9 anonim válasza:
De ott kéne lennie, dehát pénz beszél. Amúgy elénekelte a "rossz vagyok, de használható"-t, ezzel mindent helyrehozott. Pfff.
Engem amúgy kicsit felb*szott , hogy ennyire szenzációhajhász országban élünk, ahol ilyen könnyen hülyét csinálnak a nézőkből, akikből élnek. Az Xfaktorban meg az tényleg szánalmas volt, hogy Balázs elszaladt műsort vezetni. Áhh most tényleg mérges lettem.
7/9 anonim válasza:
A nézőket is hülyének nézik,hiszen az X-faktor végén,S.Balázst várta mindenki a szomszéd stúdióba.
8/9 anonim válasza:
botrányos!!!
én ki nem mennék nyilvánoság elé mostmár undorító majom tűnjön a képernyőről......
9/9 Kagemusha válasza:
...dolgozik. Megkeresi a perre valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!