Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Minden politikai nézetet...

Minden politikai nézetet tegyünk félre. Szerintetek is szép Varga Judit vagy csak a smink,ruha és photoshop teszi azzá?

Figyelt kérdés

Pár kép!

[link]

[link]

[link]

ma 00:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk fiatalon nem láttam, mert nem találtam róla olyan képet. Ha azt valaki tud mutatni akkor lehet hogy másképp fogom gondolni.
ma 08:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Egy biztos, elképesztően jól tartja magát 40 feletti 3 gyerekes anyaként. A stílusa is rendben van, a haja is szép. Az arca nekem nem tetszik, különösen a orra rontja az összképet, de összességében jó nőnek tartom. MP ugyanez a kategória, korához képest ő is jól tartja magát, de nem kimondottan jóképű pasi. Pont összeillettek. Hihetetlen, hogy VJ mennyire leadta a szintet azzal a zsírdisznóval. Értem én, hogy befolyásos a faxi, de nem hiszem el, hogy egy ilyen befolyásos nő ne talált volna jobbat.
ma 11:59
 13/14 anonim ***** válasza:

Hat az új palija döbbenet 🤣🤣🤣🤣

Hogy tud bármilyen nő egy ilyennel lenni?

Végem. Brutális

ma 12:51
 14/14 anonim válasza:

#12: lehet, hogy súgtak neki a nerből, hogy egy ilyen kapcsolattal ott maradhat pár évig csendben a tűzközelben, aztán majd rehabilitálják.

De az is lehet, hogy önmagától ilyen törtető. A közhiedelemmel ellentétben nem ő emelte fel MP-t, hanem ő volt az, aki vidékről jött jogászlányként, bírósági fogalmazóként beházasodott a menő pesti jogászdinasztiába.

ma 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!