Ha valaki beleszeret egy énekesbe, aki ráadásul nem is Magyarországon lakik, akkor nagyjából 0% az esély rá, hogy talán az énekes is viszonozza?
Hogy találkoznának?
Esélytelen, hogy koncerten összeakadjon a tekintetük. Legfeljebb grupinak bevisznek néhány csajt koncert után, de abból aligha lesz hosszútávú kapcsolat.
Nulla. Semmi. Előbb nyered meg az ötös lottót három egymást követő héten.
De a dolog már ott bukik, hogy "beleszeret".
Nem szeretsz bele, hiszen nem is ismered.
Imádod, bálványozod esetleg, mint előadóművészt - de mint embert nem ismered.
Nem ismered, csak azt, amit a média, a facebook, az insta mutat róla.
Amit ő és a marketing csapata mutat.
Amit akarnak, hogy láss, hogy elhiggy.
És ne felejtsd, nem te vagy az egyetlen gyenge jellem, akire ezek a média-trükkök hatnak.
Van rajtad kívül még több ezer, több százezer, több millió rajongó, akik mind legalább ugyanannyira "szerelmesek" a sztárodba.
Révész Sándor úgy tudom, hogy feleségül vette az egyik érte rajongó hölgyet, aki a koncertjein rendszeresen tapsolt neki. (A pontos dátumot nem tudom, hogy mikor olvastam. Valamikor évekkel ezelőtt talán egy Nők Lapjában...?)
Sok minden lehetséges, de ahhoz neked is tenned kell. Ha nagyon vágysz párkapcsolatra, akkor egy kicsit jobban szélesítsd a látókörödet. Magadért tegyél a legtöbbet, hogy fejlődjön a személyiséged!
Hány éves vagy egyébként? A kiszemelt énekes hány éves? Tudsz valamit a magánéletéről, a családi körülményeiről?
#6: írhatok neked privátot?
Ott elmondom ha valóban érdekel, ide viszont nem igazán szeretném kiönteni a nyilvánosság elé…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!