Ha angol nyelvterületre születik, Tóth Gabi lenne az 1. számú világsztár?
Nem.
Szerintem nem nagyon követted a munkásságát. Szakmai sikereket egyedül Pink-epigonként, illetve ma matyóhímzéses kirakatmagyarként volt képes elérni. Ez elég kevés a világsikerhez.
Ami „életben tartja” az ismertségét az a Fideszhez való dörgölőzése, és a saját maga által gerjesztett állandó botrányai. Hogy mindig báncsuk őt. Érdekes, miért nem (véletlenszerűen eszembe jutó nevek) Sári Évi, Zséda, Szekeres Adrienn, Szirtes Edina, Palya Bea, Herczku Ági stb. balhéival foglalkozunk? Vagy miért nem vesszük a szánkra a nővérét?
Ő egy igazi, mélyen vallásos keresztény. Akkor miért viselkedik úgy, mint egy ócska, bableveses „hölgy” (a trágárságszűrűt csókoltatom)? Mert szerintem azt a szintet hozza.
Botfülem van, nem tudom megítélni a hangját. Csak azt tapasztalom, hogy a híradások nem a nagy sikerű koncertjeiről szólnak, hanem arról, hogy már megint hisztizik.
Hogy a zsűrizés pl. szerep? Az a feladata, hogy olyan legyen… Elképzelhető. De amikor a színházban egy színész rossz embert játszik, senki nem gondolja, hogy ő maga a rossz. De ő Tóth Gabit játssza, nem III. Richárdot. Ha annyira erkölcsös, nem vállalja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!