Tolvai Renata hany kilo? Miert bantjak a sulya miatt annyit?
Figyelt kérdés
Nekem nem tunik tulsulyosnak. Lehet, hogy eloben teljesen mas?2010. nov. 6. 18:53
1/11 anonim válasza:
hát nem túlsúlyos...
az ilyen alkatúakra szokták azt mondani h husi... előnyösen kéne neki öltözni és akkor jól nézne ki, de ezek a stylist-ok elég bénák.. ha nem tudják jól felöltöztetni.... meg tillát és klaudiát sem....
kiváncsi vagyok mára.. :O :D
2/11 A kérdező kommentje:
Husi? Husinak kb. Yvette-et lehetne mondani. Szerintem Reni meg 60 kilo sincs...fogalmam sincs, hogy milyen magas, de hogy diszno lenne? Nem tudom, hogy aki ilyet mond, az hany kilo. Egy 40 kiloshoz kepest mindenki husi.
2010. nov. 6. 19:45
3/11 anonim válasza:
Az első válaszolónak:Te biztos mindenkinél szebb vagy és vékony!!!Nem tudom miért kell egyből lefikázni azt,aki nem olyan mint egy barbi baba!Egyébként Reni jól néz ki,szép arca is van.És az a jó ha lehet egy nőn mit fogni,nem az hogyha gebe!!!
4/11 anonim válasza:
igen husi....
igen ivette is combos....
de nem azt mondtam hogy nem néz ki jól, csak azt h husi...
de, 60 kilo van....
kb:67 lehet.. ami nem sok, viszonylag arányosn a testalkata
6/11 anonim válasza:
nem túlsúlyos...nem modell alkat,de ha előnyösen öltözik fel, akkor kimondottan csinos
kb 160cm magas és tuti,hogy nincs 60kg... szerintem olyan 55
7/11 anonim válasza:
hát szerintem meg egyáltalán nem kövér...
8/11 anonim válasza:
Ebben az anorexiás, bulimiás, legyünk minél gebébbek világban aki már nem csont-bőr, a ducinak számít? Szerintem baromi jól néz ki, arányos, formás az alkata, csinos, vagyis inkább kedves-bájos a pofija. Én nagyon kedvelem, mert van egyénisége, amit meg is mutat. A fellépő ruhát meg nem ő határozza meg, azt veszi fel, amit ráadnak. Lehet, hogy a Mester Tominak a csontik jönnek be, de végre egy igazi NŐ a színpadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!