Tolvai Reni szép?
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 17:20
2/10 anonim válasza:
Igen:) szerintem ő volt a legszebb:D
Örülök,hogy nyert, mivel én is erdélyi vagyok:)
4/10 anonim válasza:
Hát nem egy ilyen Erélyi pics*nak kellett volna megnyernie. Semmi bajom Erdéllyel. De ha nem magyar akkor mennyen a búsba. És ez a Takács nIkolaszra azért nem vonatkozik mert Ő már 5 éve itt volt magyar országon.De ez a rohadt k*rva meg csak most jött 1 éve. Megasztár előtt 2 hónappal k b
5/10 anonim válasza:
Szép. De még szebb lenne, ha nem cseszték volna el a szép hosszú haját a sztájlisztok.
7/10 A kérdező kommentje:
k@rva jól néz ki sztem. szerelmes vagyok belé. yloveyoureni
2011. jan. 3. 13:34
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Igen, pont az esetem, láttam ma élőben itt Váradon és gyönyörü. Gyönyörü szemek, aranyos arc, szép nagy kerek fenék, mellei úgyszinten, mi kell még ?
Van rajta kis felesleg, na és ? ettől olyan kis telt szépség :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!