Kamaszok! Szerintetek van valami Renáta és András között?
Hát persze!
Profi sminkkel ki nem szép?
Szíj Melinda is szép lesz, ha profi sminkes festi! Mégis festék nélkül milyen?
Hagyjuk már, hogy jaj, de szép! De ha neked tetszik, tetszik. Nekem nem! Különbözőek vagyunk! Ne te akard már nekem megmondani, hogy szerintem ki szép! Azért megnézném, amikor smink nélkül van!
Ez az utolsó válaszolónak szólt!
Ja, és én nem mondtam, hogy szép vagyok! De nem látom, hogy ez lett volna a kérdés!
"És az András azt mondta, hogy szép! Na ez erős túlzás! Még nem látott szép lányt szerintem!"
Tudod kinek a pap,kinek a papné. Az Andrásnak tetszik a Reni nekünk nem igazán,és ennyi.. Senkire nem lehet rá erőszakolni hogy most neked Ő kell hogy tetszen,ha egyszer nem. De a fordítója is igaz
egyből fel kell kapni a vizet? én csak gondolom te sokkal szebb vagy mint a reni ha ennyire ócsárlod!
ennyi
amúgy meg itt van egy kép amikor még nem sminkelték ki ez még nem volt élő adás!
biztos van csak nem értem miért kell titkolni
Yvettet és Adams Comedys Ádámot láttam kézen fogva sétálni és csókolózni...és ha még ők is együtt vannak akkor kizárt,hogy az egy szobába alvó András és Reni közt semmi se legyen:D
De gyerekek Yvette es Toth Adam mar jarnak szoval csak Renit valaszthatja,:P de szerintem se a legszebb de most allitolag valakivel fogyokurazik:))!
Szerintem ha le fog fogyni akkor lessz valami koztuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!