Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kamaszok! Szerintetek van...

Kamaszok! Szerintetek van valami Renáta és András között?

Figyelt kérdés
azért gondolkoztam ezen mert tegnap mindegyikőjük egy szívet szorongatott!! És egymás mellett ültek..
2010. nov. 5. 12:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hát persze!

Profi sminkkel ki nem szép?

Szíj Melinda is szép lesz, ha profi sminkes festi! Mégis festék nélkül milyen?

Hagyjuk már, hogy jaj, de szép! De ha neked tetszik, tetszik. Nekem nem! Különbözőek vagyunk! Ne te akard már nekem megmondani, hogy szerintem ki szép! Azért megnézném, amikor smink nélkül van!

Ez az utolsó válaszolónak szólt!

Ja, és én nem mondtam, hogy szép vagyok! De nem látom, hogy ez lett volna a kérdés!

2010. nov. 6. 09:32
 12/20 A kérdező kommentje:

"És az András azt mondta, hogy szép! Na ez erős túlzás! Még nem látott szép lányt szerintem!"

Tudod kinek a pap,kinek a papné. Az Andrásnak tetszik a Reni nekünk nem igazán,és ennyi.. Senkire nem lehet rá erőszakolni hogy most neked Ő kell hogy tetszen,ha egyszer nem. De a fordítója is igaz

2010. nov. 6. 11:16
 13/20 anonim ***** válasza:

egyből fel kell kapni a vizet? én csak gondolom te sokkal szebb vagy mint a reni ha ennyire ócsárlod!

ennyi

amúgy meg itt van egy kép amikor még nem sminkelték ki ez még nem volt élő adás!

[link]

2010. nov. 6. 12:15
 14/20 A kérdező kommentje:
Barna haj nem állt jól neki
2010. nov. 6. 21:11
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

biztos van csak nem értem miért kell titkolni

Yvettet és Adams Comedys Ádámot láttam kézen fogva sétálni és csókolózni...és ha még ők is együtt vannak akkor kizárt,hogy az egy szobába alvó András és Reni közt semmi se legyen:D

2010. nov. 7. 13:07
 16/20 A kérdező kommentje:
Hol láttad őket együtt?? Megaház vagy az utcán :D??
2010. nov. 7. 14:00
 17/20 anonim válasza:

De gyerekek Yvette es Toth Adam mar jarnak szoval csak Renit valaszthatja,:P de szerintem se a legszebb de most allitolag valakivel fogyokurazik:))!

Szerintem ha le fog fogyni akkor lessz valami koztuk!

2010. nov. 14. 15:49
 18/20 A kérdező kommentje:
hát szerintem nem is kövér
2010. nov. 15. 15:38
 19/20 anonim válasza:
Szerintem se de nekem mindegy
2010. nov. 17. 17:23
 20/20 A kérdező kommentje:
Nekem is
2010. nov. 17. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!