Sok nőnek miért jön be Magyar Péter külsőleg?
A teste átlagos. A feje átlagalatti, nem jóképű. Viszonylag alacsony is.
Szóval nem értem sok milf miért csorgatja a nyálát erre az emberre.
Mert nagy a pofája és határozott.
Tipikus felszínes női "gondolkodás"... Azt hiszik, ha valaki úgy csinál mintha mindent tudna, akkor az tényleg így is van, pedig a nagy lószart, pont a sarlatánok játsszák ezt "mindenre tudok megoldást" című játékot, hogy az NPC-ket behúzzák.
Én is azt akartam írni, hogy az, hogy sportos, meg hogy ki van gyúrva két külön dolog, de mindegy.
27 éves vagyok, amúgy nem kimondottan az esetem (meg nem is a korosztályom), de azért elég jó pali. Arcra kicsit Sebestyén Balázs, testre hiába mondod, hogy nem, attól még sportos, illetve jó kiállású. Annyi, hogy szerintem is elég alacsonynak tűnik, aztán nem tudom élőben mekkora, de nekem inkább a magasabb és testesebb pasik jönnek be inkább. Ettől a szűk nadrágoktól meg kivagyok. Lehet tényleg a gyerekosztályról öltözködik...
Na mindegy amúgy ízlés kérdése, de azért azt nem lehet mondani, hogy nem jó pali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!