Herby most már miért nem kereshet pénzt YouTube-al?
Figyelt kérdés
Valaki tudja? Eléggé lemaradtam.okt. 4. 09:17
1/15 PMC Wagner válasza:
Időről időre ezt kijelenti hogy befejezte. Polgárpukkasztás ennyi az egész. Így többen ránéznek a csatornájára
3/15 anonim válasza:
Túl sokan bejelentették a csatornáját, de még mindig kevesen ahhoz, hogy töröljék, ezért csak megvonták a pénzszerzési lehetőséget?
5/15 anonim válasza:
1,2 Ti mire válaszolgattok ennyire ügyesen, ti gyagyások? Amúgy én nem tudom
6/15 anonim válasza:
ott volt a végpont hogy lementek a romániai magyar ismerősei, és csináltak közösen egy videót egy "ellenségéről" egy másik videós fiatal srácról kivesézték miket tett, szerintük mennyire káros volt rájuk és másokra, stb. aztán nem tudni kinek vagy minek a hatására a Youtubenál úgy döntöttek hogy gyűlöletkeltésért megszüntetik a bevételszerzést 3 hónapra a csatornájára. sokak szerint kevés az esély hogy egyáltalán visszakapja, és Herby is úgy van vele hogy 20 év után inkább el fogja ezt engedni
10/15 anonim válasza:
szerintem pedig még túlságosan körbe is magyaráztam. annyi előtörténete van hogy kölcsönösen utálják egymást a sráccal régebb óta, amiért az rant videót csinált róla
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!