Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Elírhatták Vargha Irén életkor...

Fuxoló kérdése:

Elírhatták Vargha Irén életkorát a wikipédián?

Figyelt kérdés

[link]

Született 1926. július 2. (98 éves)

Budapest

szept. 27. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
De hisz látod, hogy vagy elírták, vagy ez valaki más ugyanilyen néven.
szept. 27. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy színésznőről szól az oldal, de ne zavarjon.
szept. 27. 17:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vargha Irén.
szept. 27. 18:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen valaki más lesz ez. Nem kifogásokat akarok mondani, de mikor beírtam, hogy "Varga Irén" a google keresőbe, akkor az életkort néztem, nem pedig a nevét, hogy Varga Irén, vagy Vargha Irén. Mahiana roszallo-ban is megtalálható a "h" betű így Varg"h"a is lehetséges.

De elismerem, elnéztem.

szept. 27. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé tömegnév. Ha lenne egy ilyen (inkább nem írom ki) Kulipityindudú Emerencia, és ugyanilyen nevű másik ember, akkor még érteném a dolgot.

De a Varga igen gyakori családnév, mindkét írásmóddal (és sokan helytelenül írják a neveket [pl. Rákóczy Rákóczi helyett). Irén nem a legnépszerűbb, de van szép számmal.

De nincs ezzel a gond, nem dorgálásként írom. Mindenkivel előfordulhat ilyen.

szept. 27. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy másik V.I.
szept. 27. 19:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Ő egy másik Varga Irén. A vezetékneve is eltér egy betűvel. Plusz láthatod hogy a házastársa Némethy Ferenc volt aki 2003-ban elhunyt, ebből is ki lehetett volna következtetni hogy másról van szó, plusz hogy színésznő volt, miközben az a Varga Irén akire gondolunk énekesnő (ha lehet annak hívni).
szept. 27. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!