KGFB 2018, megkaptam a biztosítótól a levelet, valamit elírhattak?
üdv, van egy autóm, egy éves lesz a biztosításom rajta most decemberben, biztosítótól kaptam levelet a következő éves biztosításról és a lapon középen vastagon feltüntetve, hogy a következő évben 206ezer Ft lesz a biztosításom egész évre...
na eddig negyedévente 23 ezer volt... ez hogy jött össze nekik?
Nem volt balesetem, fizettem rendesen a biztosítást, összesen egyszer állítottak meg mert lejárt a műszaki, de csak egy 5ezresre büntettek.. Semmi más szabálytalanságom nem volt..
Egyébként most decemberben lesz 2 éves a jogsim, 23 éves vagyok.
netrisk.hu
Ott nézd meg milyen ajánlatokat kapsz.
Irreális az összeg, de a netrisken forintra pontosan meg tudod nézni, ha megadod a kért adatokat.
Milyen autód lehet, amire ilyen összegű biztositás kell?
Ez több, mint 100 százalékos áremelést jelent, ha tavaly 23ezer volt a negyedéves díj.
Olcsóbb ajánlat nem volt?
Az Allianz drága biztosító a K&H általában elönyösebb ajánlatot ad, de nem lehet bármikor váltani.
Első évben Allianzos voltam, évi 56ezer talán, egy összegben fizetve.
Jött a levél hogy következő évre évi 92-93 valami ilyesmi összeg, netrisk aztán legolcsóbbnál megkötve 57ezer. Hiába nőtt a bónuszom, olcsóbb nem lett.
Keress másik biztosítót.
Mindenképp váltani kell!
Nekem 48 000-ról akarták 69 000 ft-ra emelni, alianz, A0-ból B1-re. :-)
Váltottam, találtam olyant, ami egy összegben, átutalási megbízással 30 000 ft/év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!