Miley Cyrus fanoknak szól! Ti is csalódtatok benne?
Figyelt kérdés
Mindenki tudja h Miley Cyrus kilépedt Hannah árnyékából és egészen más oldalát mutatta meg. Sok rajongó elfordult tőle ez miatt, hiszen ezt a vadságát nem mindenki díjazza. Szerintetek jó v inkább rossz ez a fajta stílusváltása?2010. nov. 3. 18:51
1/6 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb lett! :D
Nem tom mit kell szekálni, hisz már majdnem 18 éves!
15.l
2/6 anonim válasza:
Ha belegondolsz... 18 éves, de nem csak ez, mostanság 14 évesek feküdnek le az 5. pasival. melyik lány nem cisnálna iylen klippet? semmivel sem másabb mint az átlag ifjuság. Én sem szeretnék a kis hannah maradni aki ott segít ahol tud.
3/6 anonim válasza:
18 éves a csaj könyörgöm, mit hittek mégis az emberek, örökké a kis cuki lány marad? Ne már...
4/6 anonim válasza:
Én inkább meglepődtem,de nekem az "új Miley" is tetszik:)
5/6 anonim válasza:
Én régen azért nem szerettem,mert túl kislányos volt Hannah Montanaként,de aztán el kezdtem nézni a sorozatot és megszerettem...De a mostani stílusa sok nekem,nem azért mert 18 éves és kilépett a "cuki" Hannah Montana stílusból,hanem mert játsza az agyát,látszik,hogy megjátsza magát,próbál olyan lenni mint Lady Gaga meg Rihanna és attól félek,hogy el fog Kúrvúlni...
6/6 A kérdező kommentje:
Én is örülök ennek bár először azt mondtam h mennyire utálom meg minden, de aztán rájöttem h mégsem rossz h megváltozott. talán ha egy kicsivel visszafogottabban, de sztem már egyáltalán nem akar olyan lenni mint régen.
és a zenéje se roszz bár a cant be tamed szövege kicsit egoistára sikeredett, de azért jó
jah és nagyon remélem h sosem lesz olyan mint lady gaga, mert a számait nagyon szeretem de magát a nőt nem igazán
2010. nov. 5. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!