Emberi kapcsolatok bővítése miatt van értelme influenszerkedni?
Ha azt kérded videózni, azt mondom van értelme.
De az influenszerek általában extrovertált emberkék, akik a való életben nincsenek kiközösítve.
Videózni, tartalmat gyártani van értelme, de ha nekiállsz bohóckodni szerintem nem sokat javítasz a helyzeteden.
Nem ezt mondtam, hanem hogy az influenszerek milyenek általában.
Egyébként az már egy befutott videós, az influenszer, többnyire komolytalan bohóckodók.
De videós lehetsz, jó videós is, ha van ami érdekel, van témád, mondjuk játszol, elkezdik nézni, közben megismerik a stílusod, de utazhatsz más témában is, ahogy érzed, de az életbeli sikertelenséged után nem feltétlenül tartom jó ötletnek ha most meg egyből kirakod magad a jónépnek. Ez csak 1 vélemény, de szerintem ha hobbi szinten videózol valamiről, amit szeretsz, az még jó is lehet.
De blogolhatsz is ha elvonulós vagy. De ha úgy érzed hogy csak a környezeted nem ért meg, és amúgy lenne mondanivalód, az infuenszer cél sem rossz, csak nem biztos hogy instant siker lesz.
Valami tartalomgyártás jó ötlet.
Ha tudatosan keresel valamilyen hasonló érdeklődésű csoportot, akkor igen.
Egyébként nem, sőt, inkább a nem valóságos világ erősödne és kevésbé az igazi világban élnél. Nekem az influenszer egy mű valami, legtöbbször szexuális képek, vagy semmitmondó hülyeségek posztolása értelmetlenül.
Ismerek személyesen néhány influenszert. Olyan típusú emberek, akikkel nem barátkoznék.
A közönségnek kedveskedőek, de a háttérben önző, felszínes, pénzéhes alakok nárcisztikus jellemzőkkel. Ők sem a kapcsolatrendszerük bővítése érdekében influenszerkednek, hanem a pénzért és mert a nárcisztikus lelküket simogatják a rajongók. A kritikusok viszont rettenetesen kiakasztják őket. Már a legfinomabb kritikákat sem viselik jól. Hiszen nárcisztikusak. Azt is kikérik maguknak, hogy ők nárcisztikusak, pedig azok, csak ők nem látják.
Hogy az ismertség teszi ezt az emberekkel, vagy már eleve ilyenek voltak-e, jó kérdés. Biztos, hogy van személyiségtorzító hatása annak, ha ismertté válik valaki.
Egy szó, mint száz, lesz sok rajongód, de a barátaid, jó kapcsolataid száma nem fog nőni és még el is torzulhatsz belül.
Sajnos ez nem így működik. Elég felszínes kapcsolatok jönnek így létre, a te személyiséged lehet, hogy nem bírná.
Nézz körbe, keress olyan embert, aki szintén magányos, próbálj vele beszélgetni, vagy keress csoportperiférián lévő embereket. Idővel beljebb kerülsz a csoportba is.
+ Gondolkodj el, miért vagy kiközösített. Lehet, hogy neked is változtatni kell pár dolgon.
Ezekkel nem biztos, hogy jó szembesülni, de szükséges a továbblépéshez!
Figyelj oda a többi emberre, hallgasd meg őket. Ha úgy érzik, figyelsz, máskor is keresni fogják a társaságod.
Azt én még hozzá tenném, hogy akik influenszerkednek (azaz szponzorációért cserébe gyártanak tartalmat, szándékosan formálják a közönség véleményét) azok ezt pénzért teszik és nem azért, hogy kiéljék a kreatív, vagy művészi tudásukat (ha van) vagy barátokat szerezzenek.
Tehát eleve neked nem influenszerkedni kellene. Influenszerkedéssel nem szerzel barátokat.
De videózhatsz például és csinálhatsz vlogot. Ebből lesznek olyan követőid, akik akár közelinek is érezhetik hozzád magukat és kialakulhat egy barátias közösség.
De amint influenszerkedni kezdesz, az egész átalakul puszta üzletté és elillan a barátias légkör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!