Majka mitől tud népszerű lenni széles körben?
Vótmá', de:
Megcsnálta a sokadik piás himnuszt, elvette dundikát, extrovertált celeb.
3. Teljesen egyetértek. Nem jártam semmi színi iskolában, tehetségem sincs hozzá. De ha jól sejtem, az egyik legfontosabb tanulni való a természetellenes környezetben természetesnek lenni.
Régen, bő száz éve teljesen más volt a felfogás, de a mai színházban ez nagyon fontos.
A tévés szereplésnél is azzal tudunk azonosulni, aki olyan mint mi, hozzánk beszél. Nem modoros, nem eltávolító.
Lehet valakinek 77 diplomája, és a fejében lehet az egész enciklopédia. Kívülről fújhatja a világirodalom legszebb verseit, beszélhet tökéletesen, ha nem azt érzem, hogy közülünk való. Hogy nekem akar valamit átadni.
A tévében gépek fordulnak feléd, 50 fok van a lámpáktól, emberek jönnek-mennek a háttérben stb. Kell hozzá egy adottság, ami nem tanulható.
A fellépéseiről nem tudok semmit, mert nem láttam. De a dobozból számomra ez jön.
Volt olyan műsor, amiben a magánembert mutatta be Papp Gergő. Abban is tök normális volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!