Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Volt már kellemetlen vagy...

Volt már kellemetlen vagy kellemes élményed híres emberrel?

Figyelt kérdés
Példákat is ha lehet.
ma 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

Igen! Kellemetlen.

Egy magyar előadó rajongója voltam és soha nem jártam koncertre, de az övére (egy kis, pár száz fős, vidéki) elmentem, ami után akartam kérni tőle autogrammot, mivel nem sokan közelítették meg és akkor derült ki a számomra, hogy az életben mennyire egy pökhendi, sznob, barátságtalan valaki és egyáltalán nem az a kedves, jólelkű, aminek a tévén keresztül eladta magát.

Na, azóta már nem vagyok rajongója senkinek és nem járok koncertekre. Ez csak biznisz és köze nincs a valóságnak ahhoz, amit az előadóról az ember készen kapott képként a marketingnek elhisz. A valóság kiábrándító.

Másik csalódásom egy híres orgonaművészhez kötődik, akire addig felnéztem, amíg ki nem derült róla, hogy pedofil.

Több csalódás már nem kell!

ma 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hobo egy kocsmánál elég böszmén elküldött amikor szóltam hozzá.
ma 12:42
 3/4 anonim ***** válasza:

1. Bíróság is kimondta, hogy NEM pedo!

Kérdező.: Dr. Almássy Kitti Flegma, lenéző, köszönni nem tudó nő.

ma 13:11
 4/4 TiniTitán0213 ***** válasza:
Egyszer láttam Szabó Ádámot Sümegen.
ma 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!