Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » HErBY, valóban eladja a...

HErBY, valóban eladja a sümegi házat? És tényleg indul a következő Sztárbox viadalon?

Figyelt kérdés

szept. 6. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Sztárboxban nem indulhat, hisz még csak nem is celeb. A sümegi házáról nem tudok semmit, mert nem követem. Csak régebben futottam bele néhány videójába a youtubeon.
szept. 6. 20:33
 2/9 A kérdező kommentje:
1. Az eddigi boxolók egy része sem az.
szept. 6. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
De legalább valamilyen szinten ismertek a tv-ben, vagy a neten influencerként. Herby szerintem még csak nem is influencer. Vagyis nem reklámoz az arcát adva a hírneve segítségével különféle termékeket.
szept. 6. 21:01
 4/9 anonim ***** válasza:
25%
Az meg ki ?
szept. 6. 23:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,hogy indulhatna mert nem egy olyan ismert youtuber mint pl Dancsó vagy Henry Kettner. Herby magának való nem is szereti a nyilvános meg jelenéseket. A sümegi házával nem tudom mi lesz, egyrészt biztos nyűg,hogy fent kell tartani így hogy nem használja és Pesten lakik. Viszont ha meg vége lesz a kapcsolatnak esetleg akkor vissza tudna menni.
szept. 8. 22:56
 6/9 anonim ***** válasza:
A Sümegi házát valóban el akarja adni, mert Pesten megtálta a számítását. A sztárbox esélye nála 0%.
szept. 11. 18:17
 7/9 anonim ***** válasza:
20%
Fix infó, hogy jövőre indulni fog a Sztárboxban Valter és Lmen Prala ellen, egyszerre!
szept. 12. 16:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Elvileg a ház már el is kelt.
szept. 12. 17:30
 9/9 anonim ***** válasza:
#7 Kizárt dolog, mert nem tudom.
szept. 12. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!