Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintem a sztárboxban a...

Szerintem a sztárboxban a fiúk meccsei keményebbek voltak a lányokéhoz képest mivel ott volt KO is ti is így gondoljátok?

Figyelt kérdés
Egyébként mindkét csapat jól játszik.
2023. nov. 30. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Nyilván. Ahogyan az igazi box esetében is, vagy kb bármilyen más sportban, a fiúk keményebbek.
2023. nov. 30. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:
43%
Itt szerintem mivel ismertek a lányok meg a legtöbb az arcából él nem is szabad nekik annyira komolyan menniük
2023. nov. 30. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

#1 Erről csak az jut eszembe hogy a franciák idén úgy reklámozták a női focit, hogy ai-al átszerkeztették a női focistákat férfivá. A tanulság az volt, hogy sokak csökevényes agya alapból a férfi teljesítményt látja lenyűgözőbbnek, a nőket meg alapból bénának és ügyetlennek tartják, miközben realisztikusan nézve nem olyan számottevő a különbség.

Valami látens meleg dolog lehet ez, csak a fiúkat izgi nézni az ilyeneknek, vagy nem tudom, nem nagyon értem. Na mindegy itt a videó.

[link]

A kérdésre: szerintem is keményebbek voltak, bár a KO nekem inkább csak annyit jelent, hogy az egyik fél bénább a másiknál. Két edzett, tehetséges sportemben között jóval kiegyensúlyozottabb és szorosabb a küzdelem, az ilyet pedig nagyobb feszültség is nézni.

2023. dec. 1. 00:56
 4/5 anonim ***** válasza:
65%

3

Itt csak te tűnsz látens melegnek.

2023. dec. 3. 00:37
 5/5 anonim válasza:

3-as: óriási, hogy a f@szságod alátámasztására egy olyan reklámvideót linkelsz be, aminek a lényege, hogy összegyűjtötték a francia női válogatott közelmúltjából az ÖSSZES olyan gólt, ami a férfiaknál is megállná a helyét. Mit ne mondjak, jó hosszú lett az összeállítás, majdnem ötven másodperces. LOL. És még ezeken is látszik, hogy ez bizony nem férfifoci, elsősorban a kapusok koordinálatlan és lomha mozgása feltűnő.

A férfiak gyorsabbak, erősebbek és technikásabbak, mint a nők, ezért a férfiak sportja színvonalasabb, mint a nőké. Deal with it.

Ha az atlétika vagy az úszás esetében is így hőzöngenél, akkor ráb@sztál, ezek ugyanis mérhető sportágak, a férfiak mérhetően jobb – sokkal-sokkal jobb – eredményeket érnek el, mint a nők.

szept. 22. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!