Szerintem a sztárboxban a fiúk meccsei keményebbek voltak a lányokéhoz képest mivel ott volt KO is ti is így gondoljátok?
#1 Erről csak az jut eszembe hogy a franciák idén úgy reklámozták a női focit, hogy ai-al átszerkeztették a női focistákat férfivá. A tanulság az volt, hogy sokak csökevényes agya alapból a férfi teljesítményt látja lenyűgözőbbnek, a nőket meg alapból bénának és ügyetlennek tartják, miközben realisztikusan nézve nem olyan számottevő a különbség.
Valami látens meleg dolog lehet ez, csak a fiúkat izgi nézni az ilyeneknek, vagy nem tudom, nem nagyon értem. Na mindegy itt a videó.
A kérdésre: szerintem is keményebbek voltak, bár a KO nekem inkább csak annyit jelent, hogy az egyik fél bénább a másiknál. Két edzett, tehetséges sportemben között jóval kiegyensúlyozottabb és szorosabb a küzdelem, az ilyet pedig nagyobb feszültség is nézni.
3
Itt csak te tűnsz látens melegnek.
3-as: óriási, hogy a f@szságod alátámasztására egy olyan reklámvideót linkelsz be, aminek a lényege, hogy összegyűjtötték a francia női válogatott közelmúltjából az ÖSSZES olyan gólt, ami a férfiaknál is megállná a helyét. Mit ne mondjak, jó hosszú lett az összeállítás, majdnem ötven másodperces. LOL. És még ezeken is látszik, hogy ez bizony nem férfifoci, elsősorban a kapusok koordinálatlan és lomha mozgása feltűnő.
A férfiak gyorsabbak, erősebbek és technikásabbak, mint a nők, ezért a férfiak sportja színvonalasabb, mint a nőké. Deal with it.
Ha az atlétika vagy az úszás esetében is így hőzöngenél, akkor ráb@sztál, ezek ugyanis mérhető sportágak, a férfiak mérhetően jobb – sokkal-sokkal jobb – eredményeket érnek el, mint a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!