Mit gondoltok a huszadik század egyik legnagyszerűbb színészéről Walter Matthauról? Nekem az egyik kedvencem.
Ha egy top százas listát összeállítanék, abban biztosan benne lenne, de a legnagyszerűbbet nem tudom megtalálni. A listában mindenki első, és egyben utolsó lenne.
Hogy te az élre teszed, azzal nincs semmi baj. Sok remek filmben játszott, de kicsit egysíkú. Ő inkább magára húzta a szerepet, nem belebújt. Ez nem hiba, nem erény. Sok más színész is ilyen.
Én meg azt nem értem, véleményen mit lehet lepontozni?
Jó színész volt, kétségtelen. De ennyi.
csak két filmét láttam, bár inkább 3 - A szomszéd nője 2 része, meg a Dennis a komisz, mind a 3 film szerintem nagyon jó, de mint színészi játék részéről, szerintem semmi extra nem volt benne, szóval jó színésznek nem mondanám, bár lehet a többi filmjében jobban játszott nem tudom, de a fent említett filmek tuti nem ő miatta jók
pl.: szerintem a szomszéd nője filmekben Jack Lemmon sokkal jobb színészi játékot mutat, még a női színész is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!