Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok erről a lányról?

Mit gondoltok erről a lányról?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem gyönyörű!!! Ez az az arc, orr amit imádok és mindig is kerestem. Sajnos ilyen természetes szépséget Magyarországon nem lehet találni.

aug. 30. 12:55
1 2
 1/15 anonim válasza:
75%

Tényleg nagyon szép, de azért szerintem a fiatal Brooke Shield-el nem rúg labdába, ő igazán gyönyörű, meseszép lány volt valamikor.

(Nézd meg a régi képeit ha érdekel.)

aug. 30. 13:05
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Tény, hogy szép lány, de Magyarországon is vannak ilyen lányok, elég sokat utazom tömegközlekedéssel és nagyon sok természetes lány van, akik nincsenek agyonsminkelve és műtve.

Brooke Shields tényleg nagyon szép volt fiatalon, most viszont szinte ijesztő.

aug. 30. 13:19
 3/15 A kérdező kommentje:

1#

Most megnéztem. Tényleg gyönyörű volt ő is, de nekem ez a lány jobban be jön. Ez a tipikus gyönyörű skandináv orr, száj, arc.

Nagyon szép!! Nem k.rvás, nem közönséges, hanem szép, letisztult, természetes.

aug. 30. 13:22
 4/15 anonim válasza:
100%
Azért írtam csak azt, hogy fiatalon, mondjuk a lánya is nagyon szép, de szerintem még ő sincs olyan gyönyörű mint valaha az anyja.
aug. 30. 13:22
 5/15 A kérdező kommentje:

2#

Én Magyarországon ilyen típusú lányt nem láttam. Vannak szép lányok, de más tipusúak. Ha esetleg tudsz ilyen típust írd meg a nevét 😉

aug. 30. 13:25
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Erről most az jutott eszembe, hogy egy régi kolléganőm állandóan vízilabdázókról álmodozott, minden meccsükre elment, mindent megtett, hogy felkeltse a figyelmüket. Nem jött be, észre sem vették. Pár évig tolta ezt a dolgot, aztán hozzáment egy rém ronda sráchoz, aki még csak nem is sportol 😃
aug. 30. 13:27
 7/15 anonim válasza:
100%
Skandinávi vonásokkal megáldott nőket nem fogsz találni puszta magyar gyökerekkel. Irány Svédország. XD
aug. 30. 13:28
 8/15 A kérdező kommentje:

7#

Vagy Norvégia 🙂

aug. 30. 13:32
 9/15 A kérdező kommentje:

6#

Igen ez csak álmodozás sajnos.

Sokszor nem azt kapjuk amit szeretnénk.

aug. 30. 13:33
 10/15 anonim ***** válasza:
39%
Gécsek Fanni hasonló, szerintem ő még női szemmel is szép.
aug. 30. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!