Mi történt ParaNiky és Robi házasságával? És mi érte azt a szegény lányt, hogy ilyen fiatalon elment? Ismerte őket valaki.?
Figyelt kérdés
aug. 24. 10:38
1/2 anonim válasza:
Én annyit olvastam, hogy talán szívrohamot kapott. A házasságáról nem tudok nyilatkozni, de volt egy kis botrány, ahol az egyik YouTuberhez elment több napra videóztak és elvileg történt egysmás amit először a férfi tag tagadott de későbbi videókban utalt rá, hogy le feküdtek. Bár az említett férfi videósnál nem első alkalom volt, hogy férjes, gyerekes nőkkel feküdt le.
2/2 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy barátságon kívül bármi is volt köztük Herbyvel. Látszott a közös live-ban is, hogy Nikinek abszolút barát zónában van. Régóta nézték egymás videóit, kedvelte, de ennyi volt. Nyilván Herby akart volna többet is, ami nemcsoda, mert szép és jófej nő volt Niki. Nem voltak 1 szinten.
Amúgy Herbynek szokása volt hazudozni róla, hogy neki mennyi nője volt. Közben meg azok a nők nem is akartak tőle semmit érthető módon, mert egy lecsúszott alkoholista. De ennek szerintem nem sok köze Niki halálához, maximum annyi, hogy nem számíthatott rá, mint barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!