Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ha nem veszem fel AZT a ruhát...

Ha nem veszem fel AZT a ruhát amit a színházbanadnak, kirúghatnak?

Figyelt kérdés

Majd ha egyszer színész leszek....

Csak arra gondoltam, miért ilyen kirívóak a magyarok?

Néztem nemrég Csengery Ottília és Janza Kata Gyűlölet című dalának előadását. Kiakasztott mennyire kivágott ruhákat viselnek.

Nyilván nem az ő hibájuk, de akkor is miért kell ennyire sz*xinek lenni?

A színháznak nem az a lényege, hogy a darab, a dalok , a mondatok szórakoztassanak? Megértem, hogy kell egy extrém ruha a figyelemért, hogy csillogjon... De olvastam a videónál is a kommenteket, egy illető például semmit nem mondott a darabról, hanem a hölgyek kebleit dícsérte! Akkor ennyi erővel, mit akar a rendező? Vagy a ruhakészítő?

Bár megmondom, egészen eddig azt hittem a színházba csak művelt, kultúrált emberek járnak, aztán én is járok bérletes előadásokra és olyan embereket látok, olyan ruhákban,miniszoknyákban, hogy megkérdezem magamban "most mit keres itt?"

Ez elszomorít.

Az István, a Király rockoperában (most az Operettes verzióról beszélek) meg az tűnt fel, hogy ott az elején amikor az emberek énekelnek szürke ruhákban, hogy "segítsetek.."

Ez a dal arról szól, hogy kell egy új vezető, és nézem a darabot.. Mit látok? A nők csak úgy oda dörgölik magukat a pasikhoz. Most én értem, hogy Koppányt egy szoknyavadásznak állították be, de ez az előbbi a darab elején van. És nem értem minek bele? Megértem, hogy a R+J-ben, Mercutio egy ilyen karakter és nyilván ilyet kell csinálnia. Ez helyes.

De most abba a "segítsetek" dalba is miért kellett ezt? Senki nem utalt semmilyen túlfűtött vágyra vagy ilyesmire. Egyszerűen azt érzem, hogy minden modern magyar filmben (mert azt tartom, a 40-es 60-as évekbeli színészek profik voltak, profi filmek) vagy sorozatban kell valami villantás.

De minek?

Csak nekem tűnt fel?

Az is érdekes, hogy megnézek egy mai filmet, pl. 'Drága Örökösök' és nézem, hogy most ez komoly? Mi ez?

Megnézek egy régi filmet, pl. A 'Körhinta' és egyenesen imádom. Pedig mai gyerek vagyok! 18 éves. És jobban szeretem a nagymamám kori magyar filmeket mint a mostaniakat.

Na de a fő kérdés amit feltettem. Köszönöm aki elolvasta.

aug. 21. 11:19
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*színházban adnak
aug. 21. 11:22
 2/13 Kedves Vezető ***** válasza:
100%
Ha majd Olyan szerepeket vállalsz amikyeneket akarsz, nem.
aug. 21. 11:23
 3/13 A kérdező kommentje:

+a középkorban a nőknek szerényen kellett öltözni. Így nincs is semmi logika a hölgyek ruhájában.

És szerintem csodás színészek, nem azt kritizálom, csak nem értem ezt az erőltetett pimasz dolgokat a magyaroknál..

aug. 21. 11:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

VAGY azt a kosztümöt használod, amit akarnak, VAGY mehetsz más munkát keresni.

De ha ennyire prüd vagy, akkor nem neked való ez a pálya. Ott sok esetben akár meztelenül is kell szerepelni, akinek már a legkisebb dolog is zavaró, az ne akarjon odamenni

aug. 21. 11:25
 5/13 anonim ***** válasza:
36%
Túltolják az erotikát sajnos mindenhol.
aug. 21. 11:34
 6/13 anonim ***** válasza:
A színészet exhibicionizmus, ez a része. Létezik olyan módszer is, amikor meztelen gyakorlatot végeznek, mert ilyen helyzettel is találkoznod kell, és meg kell tudnod oldani a feladatot, elvonatkoztatni a saját lényedet a karaktertől. Ha téged már egy kivágott ruha kiakaszt, nem leszel színész.
aug. 21. 12:05
 7/13 anonim ***** válasza:

Miért nem lehet a művészi kifejezés része, hogy kirívóbban öltözködik egy színész? Felvehet bármit, zöldre festheti az arcát, kutyajelmezbe bújhat stb., minden ok, de az kiveri a biztosítékot, ha előadás közben a színésznő megjelenése miatt bizsereg a Jancsi?

Jogod van hozzá, de ne állítsd be úgy, mintha ennek bármi köze lenne ahhoz, mi a színházművészet.

aug. 21. 12:07
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
En a meztelenruhákon vagyok kiakadva. Kanye West vacsorazni vitte a nojet, olyan ruha volt rajta mint egy háló, nagytotálba lehetett látni a csöcseit
aug. 21. 13:10
 9/13 anonim ***** válasza:
32%

- Mit mond a félbevágot szinésznő?

- Mit?

- Idén két darabban játszom

🤣🤣

aug. 21. 13:12
 10/13 anonim ***** válasza:

Volt itt régebben egy hölgy, aki azért nem akart táncolni valakivel, mert az „tapizta”. Nem vagy te esetleg az ikerteavére?

Mindenesetre jó szorgalmas vagy, hogy ennyi sületlenséget összehoztál.

Ruttkay Éva mesélte egyszer:

Az egyik jelmezén a dekoltázs egy kicsit nyitottabb volt.

Az öltöztetőtőnőm megjegyezte: – Nekünk ez nem kell! – így, királyi többesben.

Ha nem szégyelljük megmutatni ami ott belül van, az a tenyérnyi kis rész már nem mindegy?

aug. 21. 14:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!