Orbán Viktornak mennyi lehet a koleszterin és a triglicerid szintje?
Figyelt kérdés
aug. 13. 11:55
1/10 anonim válasza:
A koleszterin szintje, szerintem veszélyesen magas.
3/10 anonim válasza:
Valószínűleg találnak még vért az LDL koleszterinjében.
4/10 Meton válasza:
Ha rendszeresen sportol, akkor valószínűleg nem magas. Mint tudjuk, rengeteget focizik. Az más kérdés, hogy az átlagosnál nagyobb tartalékokkal rendelkezik, ami jól jöhet még.
6/10 anonim válasza:
#4# Valszeg utoljára 15-20éve focizott...
Ahogy kinéz én azon csodálkozom hogy a házában nincs egy konditerem ahol egy kicsit formába tudná hozni magát-lehet hogy van egy olyan rejtegetett betegsége ami még ebben is megakadályozza.
7/10 lewega válasza:
6-os! Van rejtegetett betegsége az agyában, bár ez annyira nem is rejtegetett!
8/10 anonim válasza:
Szerintem, jobban vigyáznak rá, mint te magaddal.
9/10 anonim válasza:
4-esnek:Kb.10-12 éve nem focizik. Nem követed az életét?
10/10 Meton válasza:
9-es. Poénnak gondoltam. Valamikor nagy sportember volt, akkor még Soros oldalán állt. Annyit nem érdemel, hogy figyelemmel kísérjem a dolgait.
Én inkább azt akartam mondani, hogy sokszor valaki úgy tűnik, mintha elhízott lenne, de valójában sokat sportol. Egyébként Steven Seagal is alkatra hasonló, de ő valóban aktívan sportol. Persze megnézném egy éles harcban, de szerintem nem nagyon kellene szégyenkeznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!